[elektro-etc] kolbasz

Szima Gábor sygma at tesla.hu
Thu Jan 7 12:42:12 CET 2010


On Thu, 7 Jan 2010, Hofferek Attila wrote:

>> Én találtam egy "átfogó" kolbászológiai receptgyüjteményt. Abban minden 
>> kolbászban van 10 -15% "kemény zsírszalonna". Szerinted nem kell semennyi?

Egy szarazon szeretem. A szmo:tyis, cupakos dolgokat nem csipem. ;)

> Ez megint ízlés kérdése, de az is, hogy milyen húsból készül. Karajból 
> pl én semmilyen szalonnázottsági fok mellett nem tudnék kolbászt elképzelni, 
> viszont létezik. Egyik ismerősöm csinálja magának, és szereti. :-)

A karaj az nagyon szaraz, tarja/lapocka a legzsirosabb.

A disznot nem csipem annyira, de ha mar lehet valasztani, akkor inkabb 
comb a kedvencem.


 								-Sygma



More information about the Elektro-etc mailing list