[elektro-etc] kolbasz
Szima Gábor
sygma at tesla.hu
Thu Jan 7 12:42:12 CET 2010
On Thu, 7 Jan 2010, Hofferek Attila wrote:
>> Én találtam egy "átfogó" kolbászológiai receptgyüjteményt. Abban minden
>> kolbászban van 10 -15% "kemény zsírszalonna". Szerinted nem kell semennyi?
Egy szarazon szeretem. A szmo:tyis, cupakos dolgokat nem csipem. ;)
> Ez megint ízlés kérdése, de az is, hogy milyen húsból készül. Karajból
> pl én semmilyen szalonnázottsági fok mellett nem tudnék kolbászt elképzelni,
> viszont létezik. Egyik ismerősöm csinálja magának, és szereti. :-)
A karaj az nagyon szaraz, tarja/lapocka a legzsirosabb.
A disznot nem csipem annyira, de ha mar lehet valasztani, akkor inkabb
comb a kedvencem.
-Sygma
More information about the Elektro-etc
mailing list