[elektro-etc] halászlé
Kovács József
kj at faldeko.hu
Fri Dec 24 16:05:58 CET 2010
2010.12.24. 14:02 keltezéssel, Xorn írta:
> 2010/12/24 Kovács József<kj at faldeko.hu>:
>
>> A halászlében CSAK ezek vannak:
>> - hagyma
>> - piros paprika
>> - só
>> - hal
>> - víz
> Mint ahogy a rendes sertesporkoltbe sem kell mas, mint detto ezek,
> csak persze hal helyett valami rendes disznosag. Marhaporkoltnel mar
> jatszhat a vorosbor pluszban, de annyi, semmi egyeb extra.
>
Yes, Sir!
A marhapörkölt egyik titka (szerintem), hogy
csak annyi víz kell az edény aljára induláskor, hogy
ne égjen le a hús az átmelegedéséig...
...így nem fől ki a hús íze, nem fől szét
az egész hús foszlányokká.
Ha sok vízzel indul az már gulyás lesz...inkább.
KJ
> Best regards,
> Andy
More information about the Elektro-etc
mailing list