[elektro-etc] halászlé

Kovács József kj at faldeko.hu
Fri Dec 24 16:05:58 CET 2010



2010.12.24. 14:02 keltezéssel, Xorn írta:
> 2010/12/24 Kovács József<kj at faldeko.hu>:
>
>> A halászlében CSAK ezek vannak:
>> - hagyma
>> - piros paprika
>> - só
>> - hal
>> - víz
> Mint ahogy a rendes sertesporkoltbe sem kell mas, mint detto ezek,
> csak persze hal helyett valami rendes disznosag. Marhaporkoltnel mar
> jatszhat a vorosbor pluszban, de annyi, semmi egyeb extra.
>

Yes, Sir!

A marhapörkölt egyik titka (szerintem), hogy
csak annyi víz kell az edény aljára induláskor, hogy
ne égjen le a hús az átmelegedéséig...
...így nem fől ki a hús íze, nem fől szét
az egész hús foszlányokká.

Ha sok vízzel indul az már  gulyás lesz...inkább.

KJ

> Best regards,
> Andy



More information about the Elektro-etc mailing list