[elektro-etc] halászlé
Jozsef Valkai
vjozsef at valkai.net
Wed Dec 22 21:45:02 CET 2010
A fagyban? Gondolom a tuzet is ivhegeysztovel fogod csiholni. :)
--
--
Valkai Jozsef
+36 70 36 28 147
vjozsef at valkai.net
lat: +47.30.43.94
lon: +19.9.9.39
2010/12/22 Hofferek Attila <hofi at soka.co.hu>
> Ki hogy főzi?
>
> Én egyik "iskolát" sem követem (bajai, dunai, tiszai, balatoni, stb), és
> nem teszek bele vendégzsírt, csak a halnak a saját zsírja kerül bele.
> Ennélfogva bőrt nem nyúzok le egy halról sem, abban és az alatt van a
> legtöbb zsiradék. Viszonylag egyszerű az elkészítés: az alaplének valót, meg
> egy kis sót összefőzök, kb húsz percig, passzírozom, utána kerül bele a
> hagyma, a halhús, a paprika, a csípős, ha nem esznek belőle gyerekek, és a
> só. Kb 30 perc alatt készen van. Idén is a kertben bográcsban csinálom :-)
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list