[elektro-etc] Kolbasz

Jozsef Valkai jvalkai at gmail.com
Sat Nov 7 17:55:42 CET 2009


Ezert kell evente disznovagasra menni. ;)
-- 
https://www.paypal.com/hu/mrb/pal=NMCZCQHKNJV6S
-- 
--
Valkai Jozsef
+36 70 36 28 147
vjozsef at valkai.net
lat: +47.30.43.94
lon: +19.9.9.39
Terkep:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=117746938126421924724.00000111c751540f8d9a8&ll=47.512056,19.152453&spn=0.012,0.029182&z=15&om=1


2009. november 7. 17:51 Electrorajzok írta, <electrorajzok at fw.hu>:

> Hello Jozsef Valkai!
>
>  Legjobbak pedig nem fozik addig mig szarra fo es undorito lesz. ;)
>>
>
> Tegnapi főtt kolbász pont ugyanilyen lett, pár perc volt csupán...
> Részben a béllel lehet valami, másrészt a dagadó töltelékkel.
> A főttkolbászból az a jó délre, amit még reggel tettek fel.
> De hol vannak ezek a kolbásztól?!...
> Vettem már olyan "valódi debreceni" feliratú valamit,
> amiből egyetlen csepp zsírnak sem sikerült kicseppennie!
>
> Manapság már a szalonna sem különb!
> Milyen szalonna az, amit nem lehet megsütni?
> Csak ha teszek alá zsírt, mert zsír az nincs benne egy csepp se!
> Csak serceg a serpenyőben, de nem sül ki belőle semmi...
> Multkor direkt elmentem a nagycsarnokba,
> három helyen is vettem kolozsvári szalonnát.
> Mind gyönyörű volt, de hogy miből / hogyan készültek?
> Kimentem a kispesti piacra, ki van írva valódi füstölt.
> Bentebb nézek, ott állnak táblaszámra neylonban.
> A színük mindenre emlékeztet, csak füstölt szalonnára nem!
>
> A hurkáról sajnos nincs kép.
> Annyira meglepődtem, elfelejtettem lefotózni.
> Eredetileg a következőképpen nézett ki.
> Arasznyi valami, két végén lekötve, pont mint egy hurka.
> Serpenyőben zsírban sütöttem meg.
> Képzelj el egy szaloncukrot, ennyi maradt belőle!
> A tartalma kijött a két végén.
> Ízre jó volt, de a külalak...
>
>   Géza
>


More information about the Elektro-etc mailing list