[elektro-etc] grapefruit...

Acs Gabor agabor at electrodesign.hu
Tue Jan 6 11:46:14 CET 2009


Szintén a Spektrumon láttam jó sok éve, hogy a karibiak hogy' készítik a 
csirkecombot. Úgy kezdo"dik, hogy az olajban karamellizálsz cukrot, 
abban megpirítod a combokat, majd felöntöd kókusztejjel, és sózod. A 
folytatásra már nem annyira emlékszem, talán rizs ment mellé, és együtt 
kellett fo"zni. A lényeg, hogy egy nagyon finom kaja lett belo"le, ami 
egyáltalán nem édes, akkoriban sokat fo"ztem a gyerekeknek ezt.


Gábor

2009.01.06. 11:32 keltezéssel, Hofferek Attila írta:
> Szima Gábor írta:
>> Alap konyhai praktika, hogy az elsozott kajat cukorral "javitjuk".
>
> Sokat fozok de ilyenrol meg nem hallottam. Ha valamit elsozol azt 
> inkabb higitassal, leves eseten bovebb lere eresztessel lehet 
> kikompenzalni, de cukorral... nem tudom. Keptelen vagyok elkepzelni 
> huslevesbe vagy ugy altalaban sos tonusu etelbe cukrot tenni, pl 
> porkolt vagy paprikas.
>
>
> _____________ NOD32 3741 (20090105) Információ _____________
>
> Az üzenetet a NOD32 antivirus system megvizsgálta.
> http://www.nod32.hu
>
>
>


More information about the Elektro-etc mailing list