[elektro-etc] Kenyér

charles hoss charles.hoss at gmail.com
Mon Oct 16 19:38:28 CEST 2006


jhidvegi wrote:

> Acs Gabor wrote:
>
>> Józsinak: 'csak egyenletesen meleg hőmérsékleten fejlődnek
>> megfelelően a tejsavbaktériumok. Ha túl meleg, vagy túl hideg van, a
>> tészta penészedni kezd és a rothasztó baktériumok elszaporodnak'
>
>
> Aha. Tehát hőmérséklettel lehet szelektálni a különféle mikrobák 
> között? Érdekes dolog, mitagadás. 

mindennel lehet . ha egy kis csoportot ph-ra szursz , aztan 
felszaporitod es szetkapod oket , majd elkezdesz hore , tapra es 
hasonlokra szurni , jo esellyel lehet nemesiteni az elesztoidet .
a fajeleszto szerintem egy teljesen realis megoldas erre .

bye
dexter



More information about the Elektro-etc mailing list