[elektro-etc] Kenyér
charles hoss
charles.hoss at gmail.com
Mon Oct 16 19:38:28 CEST 2006
jhidvegi wrote:
> Acs Gabor wrote:
>
>> Józsinak: 'csak egyenletesen meleg hőmérsékleten fejlődnek
>> megfelelően a tejsavbaktériumok. Ha túl meleg, vagy túl hideg van, a
>> tészta penészedni kezd és a rothasztó baktériumok elszaporodnak'
>
>
> Aha. Tehát hőmérséklettel lehet szelektálni a különféle mikrobák
> között? Érdekes dolog, mitagadás.
mindennel lehet . ha egy kis csoportot ph-ra szursz , aztan
felszaporitod es szetkapod oket , majd elkezdesz hore , tapra es
hasonlokra szurni , jo esellyel lehet nemesiteni az elesztoidet .
a fajeleszto szerintem egy teljesen realis megoldas erre .
bye
dexter
More information about the Elektro-etc
mailing list