[elektro-etc] Lecsókolbász
Szondi
szondilaszlo at gmail.com
Sun Aug 6 14:42:14 CEST 2017
2017.08.06. 13:54 keltezéssel, Cser Tamas írta:
> tudták 95celsiusfokon tartani (akár több óra hosszáig) [ délben a műhelyből a
> hentesboltba mentünk ebédelés gyanánt :-( mustárral, kenyérrel, hetente 5x]
Hát én már akkor se bírtam megenni. Egy mócsing is elég volt, hogy
évekre megutáljam. Bár valóban finnyás vagyok (voltam), de nem ínyenc.
Nálam a kolbász az legyen kolbász. Ne darálék, ne szója, ne összesöpört
nyesedék, hanem hús.
A szükséges zsiradékkal, fűszerekkel, megfüstölve, kicsit szárítva.
Mostanság már a drágább fajta debreceni is súrolja az ehetetlenség határát.
Fajtától függően, alulról, vagy felülről. :)
Évente pár alkalommal, nosztalgiából megkívánjuk, de nem olyan mint
régen. :(
Üdv.:
Anonymus
More information about the Elektro-etc
mailing list