[elektro-etc] Lecsókolbász

Szondi szondilaszlo at gmail.com
Sun Aug 6 14:42:14 CEST 2017



2017.08.06. 13:54 keltezéssel, Cser Tamas írta:
> tudták 95celsiusfokon tartani (akár több óra hosszáig) [ délben a műhelyből a
> hentesboltba mentünk ebédelés gyanánt :-( mustárral, kenyérrel, hetente 5x]

Hát én már akkor se bírtam megenni. Egy mócsing is elég volt, hogy 
évekre megutáljam. Bár valóban finnyás vagyok (voltam), de nem ínyenc.
Nálam a kolbász az legyen kolbász. Ne darálék, ne szója, ne összesöpört 
nyesedék, hanem hús.
A szükséges zsiradékkal, fűszerekkel, megfüstölve, kicsit szárítva.
Mostanság már a drágább fajta debreceni is súrolja az ehetetlenség határát.
  Fajtától függően, alulról, vagy felülről. :)
Évente pár alkalommal, nosztalgiából megkívánjuk, de nem olyan mint 
régen. :(

Üdv.:
Anonymus



More information about the Elektro-etc mailing list