[elektro-etc] http://m.hvg.hu/kkv/20160311_hatarertek_feletti_benzolszarmazek_pah_rakkelto_anyag_a_Mullerben_kaphato_nemet_lenolajban

lista mail jappofan at gmail.com
Sat Mar 12 22:21:37 CET 2016


Na ez lúgosít meg savasít is egy beszopatós-lehúzos marhaság.

A szervezet elég stabilan tartja a pH-t magától:-)
Azt kajával elkúrni kb lehetetlen... nem lehet annyit enni semmiből!

De amikor többezer Ft egy lúgosító kivonatkapszula...akkor érhető, hogy
megy a duma ezerrel.


2016. március 12. 20:10 Arnold Füzesi írta, <arnold.fuzesi.lista at gmail.com>:

> Meg a citrom raadasul lúgosit...
>
> Arnold
> Sent from my iPhone
>
> > On 12 Mar 2016, at 19:12, lista mail <jappofan at gmail.com> wrote:
> >
> > A gyomornak bakfitty az a kis citromsav :-)
> > Hisz sósavval dolgozik...
> >
> >
> >
> > 2016. március 12. 17:53 Acs Gabor írta, <levlista at e8e.eu>:
> >
> >> Szokták mondani ezt a citromos vizet, de én nem merném a gyomromat
> kitenni
> >> ennek.
> >>
> >>
> >> Gábor
> >>
> >> 2016.03.12. 17:42 keltezéssel, Arnold Füzesi írta:
> >>
> >>> Citromos melegviz jo startnak.
> >>>
> >>> Aztan nalam mezes magos (dio, len, szezam,kesu, fenyo, mogyoro stb
> mikor
> >>> mi) salata, v hussal (elore lesutott vmi, sonka, vmi hal neha) v
> anelkul.
> >>> Sajt, citromle, aszaltgyumi ra. Mikor hogy 1-3 fott tojas.
> >>>
> >>> Nagyon sokaig kitart, orakig nem vagyok utana ehes, pedig nalam ez
> ritkan
> >>> jellemzo.
> >>>
> >>> Arnold
> >>> Sent from my iPhone
> >>>
> >>>> On 12 Mar 2016, at 17:29, Acs Gabor <levlista at e8e.eu> wrote:
> >>>>
> >>>> Egy ideje már minden reggel magokkal kezdek. Van az a diákcsemege,
> meg a
> >>>> napraforgó-mag, ezeknél menőbb magokra már sajnálom a pénzt. Az volt a
> >>>> koncepcióm, hogy jót tesz a beleknek egy ilyen start, az az éles
> törmelék
> >>>> jól végigtisztíthatja a falukat. Azon kívül sok ásványi anyag és
> energia
> >>>> így reggelre.
> >>>>
> >>>> De vigyázni kell, sok bennük a purin, az nem túl jó hosszútávon.
> >>>>
> >>>>
> >>>> Gábor
> >>>>
> >>>> 2016.03.12. 14:35 keltezéssel, umnyo írta:
> >>>>
> >>>>> Egyet értek Balázzsal, valóban nagyon kevés magot szegetünk, pedig
> nem
> >>>>> kicsit jótékonyak.
> >>>>>
> >>>>> A lenmag vagy lenmagpehely az kifejezetten ajánlott, de ezenkívül
> >>>>> kismillió féle fajta van a 3-4 ismertebb / elterjedtebb olajos mag
> mellett.
> >>>>>
> >>>>> Attila
> >>>>>
> >>>>> lista mail <jappofan at gmail.com> írta:
> >>>>>
> >>>>>> Akkor dió, mogyoró :-)
> >>>>>>
> >>>>>>
> >>>>>> ----
> >>>>>>
> >>>>>> De az étkezési lenolaj... az számomra a bio/egészség mániások extra
> >>>>>> profittal való lehúzásáról szól.
> >>>>>> Ugyanolyan átbaszás-lehúzás, mint a himalája só, barna cukor,
> >>>>>> nyírfacukor,
> >>>>>> paréjmag liszt, stb., stb.
> >>>>>>
> >>>>>>
> >>>>>>
> >>>>>>
> >>>>>>
> >>>>>>
> >>>>>>
> >>>>>>
> >>>>>> 2016. március 12. 12:50 Balázs Bámer írta, <bamerbalazs at gmail.com>:
> >>>>>>
> >>>>>> A lenolaj... az festékbe való, nem pedig megevésre, szerintem.
> >>>>>>> Meg a víz a habarcsba, NaCl meg a közútra és klórgyártáshoz, ugye?
> >>>>>>>
> >>>>>>> Érdemes utánanézni, milyen gazdag többszörösen telítetlen
> >>>>>>> zsírsavagban, B vitaminokban - bár ez inkább a lenmagra igaz.
> >>>>>>>
> >>>>>>> A mai magyar ember túl kevés olajos magvat eszik, illetve túl
> >>>>>>> egysíkúan csak a napraforgóolajat használja.
> >>>>>>>
> >>>>>>> szia: Balázs
> >>
>
>


More information about the Elektro-etc mailing list