[elektro-etc] 150 ezres konyak - mi ez?

Karoly Kovacs koka55 at gmx.at
Thu Apr 21 21:19:45 CEST 2016


Mostanság már sok helyen gyártanak whiskeyt, nálunk, .at is. Állítólag 
nem is rosszul. (Még nem kóstoltam.)

Károly

Arnold Füzesi wrote:
> Japan? Nekem az meg kimaradt...de jegyzik. Erdekes lehet.
>
> Arnold
> Sent from my iPhone
>
>> On 21 Apr 2016, at 15:15, Karoly Kovacs <koka55 at gmx.at> wrote:
>>
>> Szándékosan írtam így, hisz a whisky írásmód védett.
>> Ettől még piszok jó az ír whiskey. :)
>> Az amerikai meg - brrrrrr! :(
>>
>> Károly
>>
>> Xorn wrote:
>>> Hát, whiskey-t sokmindenből lehet csinálni. Amerikában még kukoricából
>>> is csinálnak. Olyan is, nem mellesleg. :-)))
>>>
>>> De whisky-t sokkal kevesebb helyen csinálnak, az egy másik kategória. :-)
>>>
>>> Best regards,
>>> Andy
>>>
>>> Karoly Kovacs <koka55 at gmx.at> írta (2016. április 21. 12:57):
>>>> Xorn wrote:
>>>>>
>>>>> Nekem is hozott Angliából barátom olyan skót whiskyt, ami majdnem
>>>>> idősebb nálam (hivatalosan 40 évig érlelt, most 42 éves). Nem mondom,
>>>>> hogy rossz, mert nem az, nagyon is jó. De nem jobb annyival, hogy a
>>>>> feléért vagy harmadáért árult, mondjuk 10 vagy 12 éves single malt
>>>>> scotch-hoz képest hajlandó lennék valaha is megfizetni az árát.
>>>>
>>>>
>>>> Én a háromszor desztillált ír whiskey-re esküszöm. :)
>>>> (Paddy, esetleg Powers)
>>>>
>>>> Károly
>>
>
>



More information about the Elektro-etc mailing list