[elektro-etc] Fagyi az aranybánya

lista mail jappofan at gmail.com
Mon Sep 7 21:09:00 CEST 2015


A fagyi ALAPLÉ pedig PORBÓL!!!

Tejjel... és többi fenti adalékkal, ez nevezik kézműves fagyinak.

----

Kétféle por rendzser van...

- teljes por >>csak víz kell hozzá és lehet fagyasztani, árulni
- alap por >> tej+adalékok és pasztőrözés és lehet fagyasztani, árulni

Szóval, porból lesz az :-)

Kérdezz csak rá ...értőn!

Manapság a fagyik 99,99% porból indul.
Senki nem fog tökölni a hagyományos cukrász úttal, mert
- bonyolult és lassú és az ÁNTSZ ideges a tojás miatt
- nem standard minőség
- nem gyors technológia
- helyigényes
- ..és a lényeg! a tucatnyi állomány javít adalékkal bánni nyűgös

A gyári por viszont ki van találva jóra és standard!

-----

Téged helyben is átbasztak a jó marketingeseik ... mert rosszul kérdeztél.


2015. szeptember 7. 20:25 Kaczmarek Edvard írta, <edk-elektro at babakezek.hu>:

>
> Valamék nagyokos nemrég előadta, hogy a Kedveskrémben porból csinálják a
> fagyit (mert ő ezt is jobban tudja 120 km távolságból). Nos, ma
> megkérdeztem őket, és nem. A gyümölcsfagyik fagyasztott gyümölcsből vannak
> (illetve most a barack frissből), a csoki csokoládépasztillából stb.
>
> Ed
>
>


More information about the Elektro-etc mailing list