[elektro-etc] teljes kiőrlésű miért drágább?

umnyo umnyo at freemail.hu
Mon Oct 19 11:01:32 CEST 2015


Azért számold ki a szabadidőd elvonását is, meg a sok "macerát", de egyébként jól tud vele járni valaki, akinek van erre ingere. Illetve egy jobbfajta kézi malom nem olcsó, abból jópár kilő kenyér ára kijön önmagában. Főleg ha netán még elektromos rásegítéses is.

Még esetleg az árképzésben azt tudom elképzelni, hogy komoly előállított mennyiségi különbség van a kettő között. Nem tudom, hogy egy feldolgozó arányaiban mennyi fehér lisztet és mennyi barna lisztet állít elő, ez is tehet a dologra valamennyit - a marketingen kívül.

Attila

Cser Tamas <maguspr53 at gmail.com> írta:
>Benedek István <benedekistvan at t-online.hu> írta, 2015. 10. 18.:
>> Szerintetek hogy van ez?
>> Hiszen, legalább egy technológiai lépés kimarad.
>> Ami pedig a hántoláskor visszamarad (korpa) az tovább feldolgozható,
>> eladható alapanyag.
>> Vagy ez is marketing szemétség, ha valami egészségesebb és azt akarod enni,
>> akkor fizess többet?
>
>szerintem is marketing
>
>egyébként 60Ft a búza kilója, ha beállsz egy olcsó házi kis malomra,
>hamar nullszaldós leszel
>
>> bi
>>
>
>



More information about the Elektro-etc mailing list