[elektro-etc] marketing és valóság

Cser Tamas maguspr53 at gmail.com
Thu Oct 15 17:51:15 CEST 2015


Imre Kormos <imre.kormos at gmail.com> írta, 2015. 10. 15.:
> Öt: a gasztrobloggereket a konyhába nem engedik be, labort sem visznek
> magukkal. Csak azt tudják megírni, hogy ízlett-e az ebéd.
> Ki
> 2015. okt. 15. du. 4:36 ezt írta ("Acs Gabor" <levlista at e8e.eu>):
>
>> Hmm...

igazándiból főzzünk magunknak, otthon, tudod, hogy honnan vetted a húst,
stb

a Híradóban minden héten mutatnak a Nébih által talált mindenfélét,
volt már ételízesítőt gyártónál a 4talicskás betonkeverőben
homogenizált ízfokozós keveréket, fanglival adagolva, stb

>> egyik: a cikkből értő olvasással kiderül, hogy nem igazolható, hogy onnan
>> terjedt-e a fertőzés, vagy nem.
>>
>> másik: évek óta levelezünk a higiéniáról, és mindig az a többség
>> álláspontja, hogy majd az immunrendszer, és nem kell ezt túlzásba vinni,
>> és
>> évi egy kiló koszt meg kell enni. Tessék.
>>
>> harmadik: tegnap benéztem egy Lipóti pékségbe, és ott mászkált egy légy a
>> sütiken, pedig már októbert írunk. Mindenki vidáman vásárolt körülöttem,
>> ez
>> jellemzően senkit nem érdekel.
>>
>> négy: az, hogy nem mosunk kezet, az egy népszokássá vált, trendi nem
>> kezet
>> mosni, mert az a menő, aki nem parázik, mert úgy nem lehet élni, stb.
>>
>> És Így Tovább...
>>
>> Ez a cikk is csak egy szenzáció és klikkvadész bullshit.
>>
>> Gábor
>>
>> 2015.10.15. 16:14 keltezéssel, HWSW_FAMULUS írta:
>>
>>>
>>> http://index.hu/tudomany/egeszseg/2015/10/15/azonositatlan_hus_mocsok_es_hepatitisgyanu_ez_budapest_kedvenc_levesezoje/
>>>
>>> Ennyit a közösségi fórumok, mint mérce megbízhatóságáról.
>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>



More information about the Elektro-etc mailing list