[elektro-etc] 39,2

Hermesz Zoltan hezoli at gmail.com
Thu Jul 23 19:10:18 CEST 2015


Ha ez így van akkor nagyon rosszul grilleznek.
A megégetett grill el van baxva.
A lényeg ugye az lenne a grillezésnél, hogy a hús felületén bezáródjanak a
rostok.
Utána már nem szabad annyi meleget adni neki hogy megégjen.
Csak annyit hogy belül megsüljön, megpuhuljon.
Ettem már 2 ujjnyi vastag marhaszeletet vajpuhára grillezve.
Csak hát ehhez érteni is kell.

2015. július 23. 18:59 Benedek I. írta, <renyta at t-online.hu>:

> Pl. ezért idegenkedem én a grillezett húsoktól is! Pláne vendégségben,
> ahol néha füstöt pöfékelő koksz alakjában jelenik meg a valamikor húsnak
> számító cucc.:)
>
> bi
>
> jhidvegi wrote:
>
>>  Részemről ha közelít egy kicsit
>>> a feketéhez, akkor is imádom!
>>>
>>
>> Arról nagyon le kéne szokni. Erről már régóta több forrásból is
>> hallottam, hogy rákkeltő. Tudom, hogy ha mindent elhagynánk, ami
>> rákkeltő, akkor éhenhalnánk, de az égett kaja általában közmegegyezés
>> szerint az. hjozsi
>>
>
>
> ---
> Ezt az e-mailt az Avast víruskereső szoftver átvizsgálta.
> https://www.avast.com/antivirus
>
>


-- 
VÉDD ISMERŐSEID E-MAIL CÍMÉT!

Amennyiben továbbküldesz egy emailt,
előtte töröld ki a levélben szereplő többi címet,
hogy ne keringjenek az interneten a spamküldők örömére.

Köszönet érte!


More information about the Elektro-etc mailing list