[elektro-etc] 39,2

Pataki István pataki.istvan at freemail.hu
Thu Jul 23 18:19:49 CEST 2015


Úgy látom, a neten megoszlanak a vélemények az elnevezésről is. Nálunk 
úgy készül, hogy a nem túl vékonyra vágott vöröshagymát karikákra 
szészedve sima lisztbe mártás után vagy akár pőrén nagyon forró olajban 
pikk-pakk kisütjük. Közvetlenül a tálalás előtt célszerű, nagyon 
megdobja az ételt.
pi


----- Original Message ----- 
From: "jhidvegi" <jhidvegi at gmail.com>
To: <elektro-etc at tesla.hu>
Sent: Thursday, July 23, 2015 2:09 PM
Subject: Re: [elektro-etc] 39,2


> Pataki István wrote:
>> Magyaros szűzérmét szalmahagymával:)
>
> Az utóbbi része érdekelne. Hogy kell csinálni?
>
> Volt egy étteremben családi összeröffenés, ott ettem ilyesmit. Vagy 
> csak gondolom, hogy ilyesmit.
>
> hjozsi
> 



More information about the Elektro-etc mailing list