[elektro-etc] Főzőlap hőszigetelés ragasztása

Xorn toth.endre at gmail.com
Mon Jan 12 20:22:03 CET 2015


A samottnál sokkal könnyebb és porózusabb anyagnak tűnik.

A másik, hogy vízüveg még csak akad valahol otthon ill. filléres tétel
venni, de bármi mást ezért a két csepp (szó szerint!) ragasztásért...
:-)

Best regards,
Andy

2015-01-12 20:13 GMT+01:00 umnyo <umnyo at freemail.hu>:
> Ez nem samott jellegű valami?
>
> Nagyon sokféle hőálló ragasztó van tubusos kivitelben is, itt van mindjárt egy hirtelen:
>
> http://bolthely.hu/szilikongumi/id/01000_Hoallo_es_tuzallo_kandallo_es_tuzter_tomito-ragaszto_paszta_1200%C2%B0C
>
> Én ilyennel ragasztottam nemrég samott lapot a kazán belsejében a fémtestre. Eddig jó :-).
>
> Jellemzőjük az ilyen ragasztóknak, hogy bár elég rugalmasak amíg felhasználod, megkötés után kemény rideg jellegű lesz, azaz nem olyan mint pl egy sima szilikon
>
> Ha bemész egy barkácsáruházba azokban is van millió márka meg fajta hőállóból is. És szerintem neked nem kell 1400 fokot bíró cucc, bőven megfelelhet a 300 fokos is első érzésre, azokból van dögivel szín féle fajtában.
>
> Attila
>
> Xorn <toth.endre at gmail.com> írta:
>>Van egy főzőzóna a kerámia alatt, amiben valami porózus, nagyon
>>könnyű, és sajnos nagyon törékeny anyagból készült hőszigetelő izé
>>van. Ezt mivel lehet megragasztani? Vízüveg esetleg? Pillanatragasztó
>>aligha alkalmas, ahogyan epoxyal sem próbálnám. :-)
>>
>>Best regards,
>>Andy
>>
>>
>



More information about the Elektro-etc mailing list