[elektro-etc] [elektro] CO2
Pataki István
pataki.istvan at freemail.hu
Sun Jan 11 19:31:41 CET 2015
Komolyabb húsvágás után nemcsak súrolóval kell tisztítani, hanem a
késsel nagy szögben (~90fok) ráfogva le kell gyalulni a fölső réteget. A
gyakorlatban nem szokott ilyenből probléma lenni.
pi
----- Original Message -----
From: "jhidvegi" <jhidvegi at gmail.com>
To: <elektro-etc at tesla.hu>
Sent: Sunday, January 11, 2015 4:14 PM
Subject: Re: [elektro-etc] [elektro] CO2
> Kovács József wrote:
>
>> Azért a szóba jöhető bacik között hirtelen nem igazán rémlik olyan,
>> ami spórának betokozódva tartós túlélő lenne... vagy fát enne :-)
>
> Nem hinném, hogy a bacinak van spórája. De a deszka réseiben maradhat
> húsmaradék a legjobb elmosás esetén is.
>
> De hát nekem nem fáj a dolog.
>
>> Így a száraz deszka >> steril :-)
>> Talán ezért nincs is ebből gond párezer éve...
>
> Hát ha a húsvágás után elmosott, és megszárított deszka steril, akkor
> én vagyok mohamed. :-)
>
> Párezer éve valszeg nem ettek semmi olyat, ami deszkán készült
> nyersen.
>
> hjozsi
>
More information about the Elektro-etc
mailing list