[elektro-etc] [elektro] Tervezett avultatás
Topybear
topybear at gmail.com
Fri Oct 31 13:03:49 CET 2014
Ha annyi ideig csak zöldborsófőzeléket zabálnál nyakra-főre, pont ugyanaz
lenne a végeredmény.
A hiba nem a gyorsétteremláncokban van, hanem az emberi fejekben szvsz.
Topy
2014. október 31. 11:21 Xorn írta, <toth.endre at gmail.com>:
> Supersize me.
>
> Nem hiszem, hogy nálunk különb alapanyagokból vagy lényegeseg más,
> pláne jobb összetételben gyártanák őket.
>
> Best regards,
> Andy
>
> 2014-10-31 11:04 GMT+01:00 Acs Gabor <levlista at e8e.eu>:
> > A gyerekemben beépített indikátor van arra a vegyületre, sajnos ...
> >
> > Azt már meséltem, hogy egyszer igaziból rosszul lettem az ikeás
> hotdogtól,
> > tökéletesen hoztam a kínai étterem szindróma definícióját. Mekiben ilyen
> még
> > nem történt velem.
> >
> > Azzal együtt én legyek az utolsó, aki dicséri a mekis kosztot, vagy
> bárkit
> > rábeszélne, már a szagát is utálom. de ha nincs más, azért megeszem,
> > szerintem nem annyira patásördög, mint amilyen hiszti szokott lenni
> > körülötte.
> >
> >
> > Gábor
> >
> > 2014.10.31. 10:58 keltezéssel, charles hoss írta:
> >>
> >> Deklaraltan... lol.
> >> Nem vizezem a bort, csak beleteszem a tea forralasakor a kupakban
> >> keletkezo
> >> kivonatot...
> >> Specialis sajt stb. Attol hogy mondjuk egy algabol keszult fuszerrel
> >> szorjak meg, lehet ugyanolyan na glutamat.
> >> Bye
> >> Dexter
> >>
> >> On Oct 31, 2014 10:53 AM, "Acs Gabor" <levlista at e8e.eu> wrote:
> >>
> >>> Ízfokozó deklaráltan nincs egyik termékükben sem.
> >>>
> >>> Amúgy szerintem a hús úgy önmagában nem nagyon finom, sőt kissé büdös
> >>> étel. Nem véletlen, hogy a legtöbb húsételt televágják hagymával,
> >>> borssal,
> >>> paprikával stb. hogy elnyomják a rossz szagát. Pl. egy hal, vagy marha
> >>> steak elvan úgy magában is, de a sertés, csirke nem valami jó.
> >>>
> >>>
> >>> Gábor
> >>>
> >>> 2014.10.31. 10:47 keltezéssel, Xorn írta:
> >>>
> >>>> Meg ízfokozó, enzim, tökömtuggya. :-)
> >>>>
> >>>> Neked már sikerült elrontaniuk az ízlésed, úgy látszik.
> >>>>
> >>>> Best regards,
> >>>> Andy
> >>>>
> >>>> 2014-10-31 10:34 GMT+01:00 Acs Gabor <levlista at e8e.eu>:
> >>>>
> >>>>> Szerintem nem rossz az íze. Onnantól meg felőlem lehet nyelvből, vagy
> >>>>> akármiből. De ha mócsingból meg faggyúból lenne, ugyanúgy nem hozná a
> >>>>> fehérje-tartalmat.
> >>>>> Házilag elkészítve mi a titka, hogy finom legyen? Nekem otthon elég
> jó
> >>>>> amit
> >>>>> csinálok, de mégse olyan. Lehet, hogy azért, mert nincs benne cukor,
> >>>>> bors,
> >>>>> füstaroma, meg ilyenek?
> >>>>>
> >>>>> Gábor
> >>>>>
> >>>>> 2014.10.31. 10:23 keltezéssel, Xorn írta:
> >>>>>
> >>>>> Én pl. szín marhahúsból daráltatva szoktam a hamburgert csinálni.
> >>>>>>
> >>>>>> Nincsenek afelől kétségeim, hogy a mekiben is húsból csinálják, mert
> >>>>>> már nagyon fenékbe szexuálták volna őket, ha nem. De az biztos, hogy
> >>>>>> nem fél kiló szép, egybe hátszínt darálnak bele, mint én. Hús és hús
> >>>>>> között is van különbség, nem is kicsi.
> >>>>>>
> >>>>>> Best regards,
> >>>>>> Andy
> >>>>>>
> >>>>>> 2014-10-31 10:17 GMT+01:00 Acs Gabor <levlista at e8e.eu>:
> >>>>>>
> >>>>>>> De akkor mit? A fehérjetartalom eléggé jól meg szokta mutatni,
> hogy a
> >>>>>>> valamiben benne van-e annyi hús, amennyi kell. Ha szójával
> pótolnák,
> >>>>>>> annak
> >>>>>>> meg muszáj lenne az allergének között megjelenni, különben hamar
> >>>>>>> kiderülne.
> >>>>>>>
> >>>>>>> Azt tudtátok, hogy a mekiben lehet úgy is rendelni hamburgert, hogy
> >>>>>>> kérek
> >>>>>>> double-t ketchup, uborka és hagyma nélkül. akkor a csaj úgy is üti
> be
> >>>>>>> a
> >>>>>>> kasszába, tehát ez egy központilag kitalált lehetőség. Kár, hogy
> bors
> >>>>>>> nélkül
> >>>>>>> nem lehet kérni :)
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >>>>>>> Gábor
> >>>>>>>
> >>>>>>> 2014.10.31. 8:20 keltezéssel, Xorn írta:
> >>>>>>>
> >>>>>>>> Na arra gondolj, amit te csinálsz otthon színhúsból. McD-ben meg
> >>>>>>>> hidd
> >>>>>>>> el, nem azt teszik bele, sőt.
> >>>>>>>>
> >>>>>>>> Best regards,
> >>>>>>>> Andy
> >>>>>>>>
> >>>>>>>> 2014-10-31 7:57 GMT+01:00 Imre Kormos <imre.kormos at gmail.com>:
> >>>>>>>>
> >>>>>>>>> Akkor jó.. Én szeretem a hamburgert, bár ritkán eszek. Ráadásul
> >>>>>>>>> szerintem
> >>>>>>>>> egészséges is, van benne tiszta hús, zöldség, kenyér.
> >>>>>>>>> Mennyivel jobb a vasárnapi rántotthús krumplival? Azt meg
> mindenki
> >>>>>>>>> isteníti.
> >>>>>>>>> Ki
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> .
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>> Idezem egyik haveromat a Ford szalonbol: a mai auto olyan, mint
> a
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>> hamburger. Olyan a kinezete, ize, tartalma, marketingje es erteke
> >>>>>>>>> is.
> >>>>>>>>> Es
> >>>>>>>>> osztom a velemenyet!
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>> End of off.
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>> -------------
> >>>>>>>>>> L. Pasztor
> >>>>>>>>>> -------------
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>> Az üzenetet Samsung táblagépről küldték
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>> SZIGETI Szabolcs <szigiszabolcs at gmail.com> wrote:
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>> És úgy gondolod, hogy erre a tervezők nem gondoltak? Egyébként
> >>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>> próbáltál
> >>>>>>>>>>> már ilyen kocsit, vagy csak úgy gondolod, hogy szar?
> >>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>> Szabolcs
> >>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>> 2014. október 30. 18:06 "L. Pásztor" írta, <seasoft at invitel.hu
> >:
> >>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>> Mert lemegy a nap, mire beindul-elindul ...
> >>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>> Valamiért (ki tudja miéert? )meg egyébként is szeretem, ha egy
> >>>>>>>>>>>> auspuff
> >>>>>>>>>>>> rendszer tiszta, és könnyen átjárható, kevés ellenállással.
> >>>>>>>>>>>> Az önindítózás meg beleköp egy csomó benzint, meg
> belevisz
> >>>>>>>>>>>> egy
> >>>>>>>>>>>> rakat
> >>>>>>>>>>>> kormot a katalizátorba is.
> >>>>>>>>>>>> Sőt turbó motoroknak a start-stop meg kész gyilkolászás.
> >>>>>>>>>>>> (Kisturbós
> >>>>>>>>>>>> kézikönyvek úgy kezdik, h leállítás előtt, és indítás után 1
> >>>>>>>>>>>> perc
> >>>>>>>>>>>> alapjárat ...)
> >>>>>>>>>>>> Yesss, start-stop nélkül sok minden tartósabb lesz.
> >>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>> -----------------
> >>>>>>>>>>>> L. Pásztor
> >>>>>>>>>>>> ----------------
> >>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>> 2014.10.30. 17:59 keltezéssel, Kaczmarek Edvard írta:
> >>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>> És miért is jó kiiktatni? Nehogyaszidd, hogy akkor tartósabb
> >>>>>>>>>>>>> lesz...
> >>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>> Ed
> >>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>> Sent from a tamagotchi
> >>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>> On October 30, 2014 5:56:52 PM CET, "L. Pásztor"
> >>>>>>>>>>>>> <seasoft at invitel.hu>
> >>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>> wrote:
> >>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>> Dehogyneeem ! Erre külön iparág fog alakulni, ahogy a motor
> >>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>> optimalizálásra (v igazi tuningra).
> >>>>>>>>>>>>>> Ott is átírják a szoftot, kapsz rá szívóra +8-10%, turbósra
> >>>>>>>>>>>>>> +20-25%
> >>>>>>>>>>>>>> plusz pacit, 0,5-1 literrel kevesebb fogyasztást, és persze
> x
> >>>>>>>>>>>>>> %
> >>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>> plusz
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>> CO kibocsátást ...
> >>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>> Menni fog ez ... :)
> >>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>> --------------------
> >>>>>>>>>>>>>> L. Pásztor
> >>>>>>>>>>>>>> --------------------
> >>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>> 2014.10.30. 17:06 keltezéssel, Karoly Kovacs írta:
> >>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>>> Én nem tudom, nekem nincs, de feltételezem, hogy lassan
> >>>>>>>>>>>>>>> minden
> >>>>>>>>>>>>>>> új
> >>>>>>>>>>>>>>> autóban lesz ilyen. Tehát nem biztos, hogy csak úgy
> >>>>>>>>>>>>>>> kivághatod,
> >>>>>>>>>>>>>>> ha
> >>>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>> a
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>> szoffer szerves részét fogja képezni. :(
> >>>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>>> Károly
> >>>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>>> "L. Pásztor" wrote:
> >>>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>>>> Már aki engedi- engedné neki.
> >>>>>>>>>>>>>>>> Úgy vágnám ki a kocsiból, mint a sz at rt ...
> >>>>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>>>> PS: Nem ezért rühellem, de megkérdem: évente hányszor
> kell
> >>>>>>>>>>>>>>>> az
> >>>>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>>> ilyenbe
> >>>>>>>>>>>>>>> önindítót cserélni ?
> >>>>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>>>> --------------------
> >>>>>>>>>>>>>>>> L. Pásztor
> >>>>>>>>>>>>>>>> --------------------
> >>>>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>>>> 2014.10.30. 16:51 keltezéssel, Karoly Kovacs írta:
> >>>>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>>>>> Csak indításkor meg leálláskor focizhat ... ott meg fene
> >>>>>>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>>>>>> bánja.
> >>>>>>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>>>>> Nem egészen! Lassan minden új autóba beépítik a
> start-stop
> >>>>>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>>>> automatikát,
> >>>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>>> tehát jó sokszor indítózik a galambom. :)
> >>>>>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>>>>> Károly
> >>>>>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>>>>> -----------------------------------------
> >>>>>>>>>>>>>>>>> elektro[-flame|-etc]
> >>>>>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>>>> -----------------------------------------
> >>>>>>>>>>>>>>>> elektro[-flame|-etc]
> >>>>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>>>> -----------------------------------------
> >>>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>>> elektro[-flame|-etc]
> >>>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>>> -----------------------------------------
> >>>>>>>>>>>>>> elektro[-flame|-etc]
> >>>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>>> -----------------------------------------
> >>>>>>>>>>>>> elektro[-flame|-etc]
> >>>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>>> -----------------------------------------
> >>>>>>>>>>>> elektro[-flame|-etc]
> >>>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>> -----------------------------------------
> >>>>>>>>>>> elektro[-flame|-etc]
> >>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>> -----------------------------------------
> >>>>>>>>>> elektro[-flame|-etc]
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>> -----------------------------------------
> >>>>>>>>> elektro[-flame|-etc]
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>> -----------------------------------------
> >>>>>>>> elektro[-flame|-etc]
> >>>>>>>>
> >>>>>>>
> >
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list