[elektro-etc] Nocsak, nocsak

Karoly Kovacs psat55 at yahoo.de
Thu Oct 23 22:16:06 CEST 2014


Épp ma ettem a szeptemberben Umbriából hozott sok éves érlelésű parmezán 
sajtból. Fantaszticseszkij! :) Olyan érett, hogy szinte csíp!
"Olaszból" is hozzál jó sok sajtot meg kolbászfélét haza! Titkos tippem 
(ha szeretitek): szárított, de nem fagyasztott tortellonit is hozz 
(minden olasz élelmiszeráruházban kapható), eláll akár egy évig is, és 
még a mezei, bolti minőség is kenterbe veri az itthon kaphatókat.

Károly

Karoly Czovek wrote:
>
>> On 23 Oct 2014, at 21:55, Karoly Kovacs <psat55 at yahoo.de> wrote:
>>
>> Nem erre akartam rámutatni, hanem arra, hogy azok az ételkritikusok, akiknek napi munkájukhoz tartozik, hogy jobbnál jobb, minőséginél minőségibb kajákat kóstoljanak, vélhetően "kiérzik" a durva, nem harmonikus meki ízeket, fűszereket (ezt még én is megérzem), legyen az Michelin minősítésű étteremben tálalva vagy egy olyan olasz trattoriában, ahol viasz"k"osvászonnal terítenek és nincs is étlap, hanem azt kapsz, amit a szakács aznapra kitalált (egyébként ezek a legjobb éttermek Taljánországban!).
>
> úgy-úgy…. szombaton irány .it :)
> Azon még elgondolkozom, hogy amsterdambol mennyi sajtot hozzak majd haza :D
>
>



More information about the Elektro-etc mailing list