[elektro-etc] Market-ing

Xorn toth.endre at gmail.com
Fri Oct 3 12:47:47 CEST 2014


2014-10-03 12:41 GMT+02:00 Szima Gábor <sygma at tesla.hu>:
>
> On Fri, 3 Oct 2014, Cser Tamas wrote:
>
>> Xorn <toth.endre at gmail.com> írta, 2014. 10. 03.:
>>>
>>> Van annyi pénz, amennyiért korpásodik a haja.
>>>
>> középkorú nő kérdezte a piacon:
>>
>> - káposztástésztát kellene csinálnom, abba kelkáposzta kell?
>>
>> Nomost EZ a célréteg minden szart megvesz, életében nem főzött,
>> életében valódi gyümölcsöt még soha nem evett, a főzéshez
>> önálló fantáziájuk meg pláne nincs.
>
> Én a határt a fagyasztott pizzánál húznám meg.
>
> Tehát piac, rendes kaja, fűszer -> főzünk, vagy pedig az eleve kész cuccot
> megmikrózunk. A köztes marhaságnak (porokból, kockákból "főzni") tényleg
> nincs értelme, mert ugyanúgy mászkálni kell érte, összevadászni,
> összekoszolni a konyhát, tölteni vele az időt, az eredmény pedig ugyanaz
> (mármint a fagyasztott pizza ;).

Nekem alapvetően mindegy, hogy fagyasztott, védőgázos, akármilyen. A
lényeg az, hogy milyen adalék van benne. Az jobban izgat. Pl. a sótól
nem félek annyira, mint egyesek, viszont az E-akárhányas adalékok egy
jó része pont úgy képes taszítani, mint pl. a szójafehérje vagy a
csirke-bőrkepép. Hiába magyarázzák meg nekem, hogy a bőr milyen jó és
természetes fehérjeforrás. Nem vagyok én jegesmedve, amelyik a fókának
csak a bőrét és a zsírját eszi meg...

Best regards,
Andy



More information about the Elektro-etc mailing list