[elektro-etc] Kolbászteszt
Benedek I.
renyta at t-online.hu
Thu Jun 12 13:31:48 CEST 2014
A legfinomabb a valódi Bogyiszlói paprika, egyik se ér a nyomába. Igazi
paprika ízű, húsos, ropogós és bazi erős! Persze ma már sokfélére rámondják,
hogy Bogyiszlói, de a jellegzetes formája miatt - annak, aki ismeri - nem
lehet eltéveszteni. Én csak ilyet termesztek, éppen az íze miatt. Ha nem
kell, hogy erős legyen, akkor kivágom az ereit, ami még szárítva is jó lesz
főzéskor, vagy eldörzsölni a tányér levesben.
bi
Karoly Kovacs wrote:
> Igen, én sem szeretem az egyéb (amerikai, japán, mifene) erős
> fűszereket, szrintem nincs ízük, csak erősek. :)
>
> Károly
>
> Kormos Imre wrote:
>> ..
>>> Mitől jó minőségű az erőspaprika? Kapszaicin oszt jónapot.
>> ..
>>
>> Én szeretem az erőset, illetve a mégerősebbet még jobban :)
>> Ezért vettem egyszer habanerot, hogy az majd milyen jó lesz..
>> Tényleg erős volt, az tény. De volt egy olyan mellékíze, amit nem
>> tudtam elviselni, cserébe semmilyen paprikaíze nem volt.. Marad a
>> csili... KI
More information about the Elektro-etc
mailing list