[elektro-etc] Legalja

Varszegi Peter vpelektro at gmail.com
Fri Jun 6 10:08:55 CEST 2014


Most is használják a cukorgyárakban, ha elfogy a répacukor.
Amúgy ahogy írtátok tökmindegy, cukor az cukor...
Mondjuk ezt egy trendi nőnek megmagyarázni lehetetlen, hogy a barna cukor az 
nem egészséges, csak egy koszos fehér cukor, sőt....
Mivel kevés fogy belőle nem érdemes külön gyártani, elvileg meg kéne állni a 
tisztítás egy fázisánál, de olcsóbb, ha utólag Szinezik melasszal vagy 
színezékkel vissza barnára.
vagy a divatos drága cukrok, juhar, nyír, és hasonlók ugyanúgy cukrok mint a 
sima cukor.
Persze van ami jobb, mert édesnek érezzük, de nem tud felszívódni olyan 
könnyen, pl. a nyírfacukor

-----Original Message----- 
From: charles hoss
Sent: Friday, June 06, 2014 3:00 AM
To: elektro-etc at tesla.hu
Subject: Re: [elektro-etc] Legalja

A kgst-n belul kotelezo volt a kubai elvtarsakat tamogatni a nadcukrukkal
egyutt. Tehat nem legenda. Kb mint most az osztrak elvtarsakat az o
cukrukkal - ami viszont erdekes lenne : lehet hogy hidrolizalt
kukoricakemenyitobol takoljak a cukrot , egy resze szolocukor es ezert
kevesbe edes?

Bye
Dexter
2014.06.06. 0:42, "Kovács József" <kj at faldeko.hu> ezt írta:

>
> 2014.06.06. 00:25 keltezéssel, joe- írta:
>
>> A régebbi idökben a kubai nádcukrot a magyar répacukorhoz keverték,
>> hogy meglegyen a cukortol elvárhato, édesitö ereje.
>>
>
> Európában ritkaság volt a nádcukor...
> Így ezt a legendák közé sorolom.
>
> Amúgy sem édesebb a nád cukor, mint a répacukor.
>
> KJ
>
> 



More information about the Elektro-etc mailing list