[elektro-etc] Legalja
Kovács József
kj at faldeko.hu
Fri Jun 6 08:31:20 CEST 2014
A hidrolizált keményítő (wiki barátnőm szerint)
keményítő >> dextrin >> maltóz >> glükoz >> folyékony
Az meg nem éri meg, hogy a glükozt vissza építse kristálycukornak.
Ez tehát kiesett...
Egyszerűen nem éri meg a kristály cukrot hamisítani, annyira olcsó!
KJ
2014.06.06. 03:00 keltezéssel, charles hoss írta:
> A kgst-n belul kotelezo volt a kubai elvtarsakat tamogatni a nadcukrukkal
> egyutt. Tehat nem legenda. Kb mint most az osztrak elvtarsakat az o
> cukrukkal - ami viszont erdekes lenne : lehet hogy hidrolizalt
> kukoricakemenyitobol takoljak a cukrot , egy resze szolocukor es ezert
> kevesbe edes?
>
> Bye
> Dexter
> 2014.06.06. 0:42, "Kovács József" <kj at faldeko.hu> ezt írta:
>
>
>> 2014.06.06. 00:25 keltezéssel, joe- írta:
>>
>>> A régebbi idökben a kubai nádcukrot a magyar répacukorhoz keverték,
>>> hogy meglegyen a cukortol elvárhato, édesitö ereje.
>>>
>> Európában ritkaság volt a nádcukor...
>> Így ezt a legendák közé sorolom.
>>
>> Amúgy sem édesebb a nád cukor, mint a répacukor.
>>
>> KJ
>>
>>
>
> -----
> A(z) üzenetben nem található vírus.
> Ellenőrizte: AVG - www.avg.com
> Verzió: 2014.0.4570 / Vírus adatbázis: 3955/7626 - Kiadás dátuma: 2014.06.05.
>
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list