[elektro-etc] Tizennégy és fél perc

Karoly Kovacs koka55 at gmx.at
Sun Dec 14 13:05:02 CET 2014


Ne is mondd!
Pár évvel ezelőtt egyszer olyan elvetemült ötlete volt a cég vezetésnek, 
hogy a karácsonyi céges buli egy "trendi" étteremben volt. Na, onnan 
amikor hazamentem, nekiláttam vacsorázni. :) 8 fogás volt, de olyan 
adagok, hogy pl. a levest kávéskanállal(!!!) kellett enni. :) A 
féőtelnek számító hús kb. 3(!) falat volt.
Ehhez képest a mezei osztrák éttermekben általában (igaz, nem mindenhol) 
akkorák az adagok, hogy nem nagyon lehet megenni, el szokták (szoktuk) 
csomagoltatni a maradékot.

Károly

Imre Kormos wrote:
> 2014.12.14. 12:50 ezt írta ("Szima Gábor" <sygma at tesla.hu>):
>>
>>
>> On Sun, 14 Dec 2014, Karoly Kovacs wrote:
>>
>>> Értelek, de azért van annak, amit írtam, egy diszkrét bája: az Operabál
> belépővel, ruhákkal, fodrásszal, kozmetikussal, taxival (máshogy nem
> közelíthető meg), mittoménmivel néhány ezer Eurós kiadást jelent per
> koponya. Ehhez képest spórolnak az operabáli (belső) büféken, éttermeken, s
> kimennek a hidegbe 4 Euróért Frankfurtert (virsli) csámcsogni. :)
>>
>>
>> Értem én mire gondolsz, de szerintem nem spórolnak, "élnek". :)
>> Vagy csak az, hogy az eseménynek nincs alternatívája, viszont a büfének
> igen. De lehet, hogy jobban szeretik a kolbászt mint a sok trendi vackot. :)
>>
>>                                                                  -Sygma
>>
> Én ennek a forditottját nem értem. Miért nem adnak normális kaját egyes
> helyeken? Miért csak mézes-lekváros-gesztenyés húsok vannak pl egy velnesz
> éttermében? A szobai minibár árairól nem is beszélve.
> Ki
>



More information about the Elektro-etc mailing list