[elektro-etc] 1 lépés előre

Cser Tamas maguspr53 at gmail.com
Sat Mar 16 18:21:35 CET 2013


Teljes kiőrlésű pékáruk vásárlásakor azonban vigyázzunk, nehogy csalás
áldozatai legyünk! Figyeljük meg jól a vásárlandó kenyeret,
péksüteményt! A fehér kenyerekben általában a nagy lyukak, a laza
szerkezet jellemző, ezzel szemben a teljes kiőrlésű kenyerek
tömörebbek, a lukak kisebbek bennük. Tehát, amikor egy ugyan barna
színű, de fehérkenyérre jellemző lukakkal rendelkező kenyérrel
találkozunk, merjük feltételezni, hogy ez igazából egy fehér kenyér,
amit a furfangos árusok melasszal barnára színeztek.

Skandar Graun <sgraun at gmail.com> írta, 2013.03.16.:
> Mert szerinted a barna kenyér nem színezőtől barna? :D
>
> gyapo <gyapo at freemail.hu> írta (2013. március 16. 17:38):
>>> igazából ez a benzines kivonás utáni nugátos édességemulátor
>>> " nem közismert ", csak a "kajaügyekre" fogékonyak számára
>>> talán érdekes lehet, mint ahogy az eperízű joghurtaroma ( egy ausztrál
>>> fa faforgácsából kivonva )  sem piskóta
>>
>> Kajaügyben 1-2 éve röhögtem egy jót Szerencsen. Ott nem csak csokit
>> gyártanak, hanem korábban cukrot is, és a múzeumban elmagyarázta a
>> speeker, hogy a barna cukor az ugyanaz a cukor, csak van benne egy
>> kevés melasz. Az összes főzős műsorban az összes idióta egészséges
>> táplálkozásmániás ortorexiás majom meg a barna cukrot szórja mindenbe,
>> hogy milyen egészséges, bezzeg a fehér méreg fehér cukor az meg
>> milyen mérgező.
>>
>> Üdv.: gyapo
>>
>
>



More information about the Elektro-etc mailing list