[elektro-etc] Ha mar grill: hogyan kell halat grillezni?

Gabor Ambruzs ambruzsg at szocimotoros.hu
Fri Jun 28 21:59:52 CEST 2013


Én pisztrángot grilleztem 3000Ft-os grillhordó rácsán, fokhagymával,
friss rozmaring ággal, meg citromgerezddel tömtem meg a hasát, úgy
ment a parázs fölé.
Hamar megsül, de könnyen odaragad a rácsra.

G.


Karoly Kovacs <koka55 at kabsi.at> írta (2013. június 28. 10:08):
> A jovo heten vendegeink jonnek, koztuk egy valaki, aki nem eszik hust, csak
> halat. Hust mar ezer eve grillezek, halat (halfilet) meg sosem sutottem.
> Vannak jo (gyakorlati!!!) tippjeitek? Hofok? Mikor? (a tuz vegen, ill.
> parazs elejen vagy mar amikor a parazs mar elegge "oreg") Miben? (pl. alu
> foliaban, siman a racson, stb.?)
>
> Minden segitseget koszonok elore is! Esetleg jol hasznalhato link? (Gugliba
> ne kuldjetek, oda magamtol is megyek, csak hat ott millio hozzaszolast
> talalni, sokszor teljesen dilettansakat is...)
>
> Karoly
>



More information about the Elektro-etc mailing list