[elektro-etc] Ha mar grill: hogyan kell halat grillezni?

Jozsef Valkai vjozsef at valkai.net
Fri Jun 28 12:51:47 CEST 2013


Te a pangasiust halnak mered nevezni?!?!?!

-- 
--
Valkai Jozsef
+36 70 36 28 147
vjozsef at valkai.net
lat: +47.30.43.94
lon: +19.9.9.39



2013. június 28. 12:13 Acs Gabor írta, <levlista at e8e.eu>:

> Az úgy volt, hogy a gyermek állandóan finnyázza a halhúst, én meg úgy
> gondoltam, csak kellene ennie, van benne sok hasznos dolog. Vasárnap
> délután jutott eszembe, hogy a lazac hátha ízlene neki. Halról meg egyből a
> Metro halpultja jut eszembe, így arra vettem az irányt. Csakhogy zárás
> előtt fél órával már ki volt takarítva a halpult, eladó sem volt, így
> megpróbáltuk jobb híján a mirelitet. Amin csodálkoztam, hogy nem is olyan
> drága (2,5k/kg körül), szép szeletekre van vágva, jó ízű, és meglepő módon
> itt nem az van, mint a többi fagyasztott halnál, hogy kiolvasztod, és 60%
> víz marad utána, ebből szinte nem is jött víz. Úgyhogy nettóban lehet hogy
> nem is drágább egy olcsó hekk, pangasius vagy hasonló halnál.
>
>
> Gábor
>
>
> 2013.06.28. 11:55 keltezéssel, elight at gmail.com írta:
>
>  Jólvan NO!
>>
>> Megbocsátok. :-)
>>
>> Elvégre "ha ló nincs a szamár is..."
>>
>> Az éhség ellen pedig
>> még a káposztaleves is jó.
>> Szerencsére mindjár merik is ki ,
>> egy jó karéj friss kenyérrel
>> nekem nagyon is megteszi.
>> Utána meg cseresnyés mákos lepény
>> ma a módi.
>>    Hmm.
>>
>> Minden más tehát, egyenlőre feledve.
>>
>> Üdv István
>>
>>
>> 2013-06-28 11:35 keltezéssel, Karoly Kovacs írta:
>>
>>> Bocs, en vagyok a bunos, hogy ilyenkor kerdeztem. :)))
>>>
>>> Karoly
>>>
>>> -------- Original Message --------
>>>
>>>  És mindezt  ííííígy  l a z á n  ebéd előtt előadva  ?! ;-)
>>>>
>>>> MERÉNYLET !
>>>>
>>>> Üdv István
>>>>
>>>>
>>>> ui: Sajnos szájszélnyalós smilet
>>>> éppen nem találtam.
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> 2013-06-28 11:06 keltezéssel, Acs Gabor írta:
>>>>
>>>>> Pár napja sütöttem lazacsteak-et, nagyon finom volt. Annak olyan sűrű
>>>>> a szerkezete, hogy biztos könnyebb vele a szabadban is dolgozni. Az
>>>>> íze meg annyira jó, hogy semmilyen fűszert nem kapott a són kívül, meg
>>>>> hogy szalonna zsírján sütöttem.
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> Gábor
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>


More information about the Elektro-etc mailing list