[elektro-etc] Ha mar grill: hogyan kell halat grillezni?
Jozsef Valkai
vjozsef at valkai.net
Fri Jun 28 10:26:45 CEST 2013
Alufoliaban fozni/parolni fogod. Multkor igy ettem pisztrangot. En
fuszereznem majd parazson sutnem. Vagy langon de akkor alatennek alubol
keszult talcat. Az alutalca hus grillezesnel bevalt nalam. Kőgrill esetleg
es akkor csupaszon a hal.
Valkai József
+36 70 3628147
vjozsef at valkai.net
Mobilrol küldve
2013.06.28. 10:09, "Karoly Kovacs" <koka55 at kabsi.at> ezt írta:
> A jovo heten vendegeink jonnek, koztuk egy valaki, aki nem eszik hust,
> csak halat. Hust mar ezer eve grillezek, halat (halfilet) meg sosem
> sutottem.
> Vannak jo (gyakorlati!!!) tippjeitek? Hofok? Mikor? (a tuz vegen, ill.
> parazs elejen vagy mar amikor a parazs mar elegge "oreg") Miben? (pl. alu
> foliaban, siman a racson, stb.?)
>
> Minden segitseget koszonok elore is! Esetleg jol hasznalhato link?
> (Gugliba ne kuldjetek, oda magamtol is megyek, csak hat ott millio
> hozzaszolast talalni, sokszor teljesen dilettansakat is...)
>
> Karoly
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list