[elektro-etc] Két kérdés /cuki
Acs Gabor
levlista at e8e.eu
Mon Sep 17 14:24:33 CEST 2012
Na az Erdősnél én csak a 100% pisztácia néven futó fagyit kértem. Direkt
egy proli, már a szoci időkből ismert fagyit akartam tesztelni. Ennek
érdekes módon még a pörkölés is ott volt intenzíven az ízében, érdemes
kipróbálni!
De pl. a Várinál ha eszel egy fütyülős barackpálinka fagyit, vagy tokaji
aszút, azokat sem tudod más ilyen fagyihoz hasonlítani, csak a
pálinkához meg az aszúhoz, és meg fogsz lepődni!
Gábor
2012.09.17. 14:18 keltezéssel, Vajk Fekete írta:
> Nekem meggyozodesem, hogy azok csinalnak rokfortos fagyit, meg
> szilvasgombocos fagyit, akik tudjak magukrol hogy egy klasszik puncs vagy
> csokolade fagyibe beletorne a kezuk. Jok ezek a kulonlegessegek, de a fo
> elonyuk hogy nincs mihez hasonlitani, hiszen soha elotte nem ettel meg
> ilyet. Ha olyan helyet tudsz, ahol becsuletes puncsfagyi van, akkor szolj.
>
> Vajk
>
> 2012/9/17 Acs Gabor<levlista at e8e.eu>
>
>> Most csak eszembe jutott, hogy az elmúlt napokban sikerült letesztelnem
>> két sokat dicsért fagyizót, tényleg nagyon finomak. Ajánlanám
>> figyelmetekbe, bár a tölcsért itt is a pénzezős ember fogja, úgyhogy én nem
>> sokat fogok ezekhez járni, de lehet kis tálkába is kérni. Számomra
>> abszzolút új volt a Gorgonzola és a Camambert fagyi, de a csoki fondant,
>> vagy a levendulás citrom se semmi. Vagy mondjuk a mazsolás krémtúró, meg a
>> vaníliáskarika fagyi.
>>
>> Egyik a belvárosban, a Nagymező utca 7.-ben (Oktogonhoz közel) a Fragola.
>> Másik az Etele tér 3-ban (Kelenföldi pu.-nál) az Erdős és Fiai.
>> Mindegyik saját készítésű, mesterséges anyagok nélküli fagyi.
>>
>> Gábor
>>
More information about the Elektro-etc
mailing list