[elektro-etc] Két kérdés
Acs Gabor
levlista at e8e.eu
Mon Sep 17 11:15:36 CEST 2012
Na ilyen téren csodát láttam mostanában többször is pulyka és csirke
sütésnél. Megkérgesítettem ahogy kell, aztán pár perc múlva vagy egy
bögrényi víz lett a hús alatt, a semmiből.
Gábor
2012.09.17. 11:01 keltezéssel, gyapo írta:
>> Nem. Nekem simán egy vaslap kellene, ami megfelelően bordás a
>> grillezéshez, meg van egy nyele, és rá tudom tenni a tűzhely tetejére,
>> alágyújtok és süt. Ennyi.
> Ilyet még nem láttam, ami valahova gyűjti a levet, és a hús szárazon sül a
> bordákon. A faszenes grillen se csöpög sokat, igazából az a cél, hogy a lé benne
> maradjon a húsban. Elég forró edénybe kell tenni, hirtelen megkérgesedik, és
> akkor nincs gond.
> De ha találsz megfelelő edényt, akkor szólj, érdekelne.
>
> Üdv.: gyapo
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list