[elektro-etc] Két kérdés

Xorn toth.endre at gmail.com
Mon Sep 17 10:55:16 CEST 2012


2012/9/17 gyapo <gyapo at freemail.hu>:
>> A másik, hogy létezik-e esetleg valami olyan holmi, amivel otthon
>> lehetne grillezni a villanytűzhelyen (vagy gázon)? Léteznek ilyen
>> bordás fenekű serpenyők, de az nem az igazi, mert a kifolyó lé ott
>> marad a hús alatt. Olyanra gondolok, ami grill lap, bordás, ahogy
>> kell, de oldalt valami elvezetővel, lefolyókával, gyűjtővel, hogy a
>> hús valóban süljön, és ne a saját levében párolódjon.
>
> Elektromosban, halogénnel plusz vetilátorral fűt, üvegtál, tetejére
> rátéve a hóbelevanc, kicsit emlékzetet a remoskára:
> http://haztartasigep.vatera.hu/konyhai_eszkoz/fozo_es_paroloedeny/halogen_suto_holegkevereses_1300w_flavorwave_1646556635.html
> Remoskát is lehet még használtan lőni Vaterán.
> Dry cooker jópézé:
> http://www.topshop.hu/popup_product_details.asp?width=787&height=626&pid=1073701&cross=1
> Látam ilyet olcsóbban sima vasból is, meg kell keresni.
> És láttam gázzal működő profi konyhai grilleket főzős műsorokban, az nem lehet
> egyszerű, se olcsó, se könnyen beszerezhető.

Nem. Nekem simán egy vaslap kellene, ami megfelelően bordás a
grillezéshez, meg van egy nyele, és rá tudom tenni a tűzhely tetejére,
alágyújtok és süt. Ennyi.

Remoska amúgy (természetesen? :-)) van otthon.

Best regards,
Andy



More information about the Elektro-etc mailing list