[elektro-etc] Az jó házi disznózsír... az igazi.
Acs Gabor
levlista at e8e.eu
Wed Oct 31 00:14:31 CET 2012
A négynaposon végre megcsinálom, már egy ideje itt van hozzá minden
komponens (kacsamell, kínai ötfűszer):
http://divany.hu/alapkonyha/2012/10/09/kacsamell_uzsonnasdobozba_felvagott_helyett/
Gábor
2012.10.31. 0:00 keltezéssel, Szima Gábor írta:
>
> On Tue, 30 Oct 2012, Acs Gabor wrote:
>
>> Nálunk nagyon durva anyag készült múltkor. Kókuszzsírban sült hús
>> fokhagymával, és a végén a zsír ami ott maradt, az valami
>> kanfasztikus pecsenyezsír lett! Tényleg simán felveszi a versenyt,
>> vagy még veri is bármelyik állat alapú pecsenyezsírt!
>
> Nálam a "szöttyös krumpli" viszi a prímet: házi libazsírban sült
> krumpli, mellé egy kis libamell...
> Eszméletlen finom.
>
> Egyébként a margarint mindig is utáltam...
> A disznózsírt viszont nem bírja a gyomrom.
>
>
> -Sygma
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list