[elektro-etc] paradicsom - preferalt tulajdonsagok .
jhidvegi
jhidvegi at gmail.com
Sat Jun 30 11:03:18 CEST 2012
Kovács József wrote:
> Lehet durrogni,de tény...
Egy nagy lófaxt tény, ez a magyar érzés része. A magyar konyha nem világhírű,
egy mittudomén francia, olasz konyhán alig tud egy magyar szakács olyat mondani,
ami felkelti az érdeklődésüket.
> A mezőgazdasási termékeink, évszázadok óta bizony
> kiemelkedő ízűnek-beltartalmúnak minősülnek...nyugaton.
>
> Nem véletlen viszik a kajagyárak JAVÍTÓ anyagnak
> a nyugat tömeg alapanyaghoz.
> Nem véletlen írja ki TESCO külföldön feltűnő módon,
> ha a gyümölcs amit árul magyar :-)
Azért írják ki, mert akkor jobban megveszik! És valszeg igazak is, mert a teszkó
állandóan reflektorfényben van, és rögtön meg van baxva, ha valami kicsit is nem
úgy van.
> Igen, itt a fajták, a klíma és talaj olyan együttállása
> fordul(t) elő, amire kevés példa van(volt) tőlünk nyugatra.
Na de pont a szlovák-osztrák-román... határokig igaz? Kivéve, ha
nagymagyarországgá válunk, mert akkor rögtön kitágul ez a frenetikus
tulajdonsághalmaz?
Mióta van így? 35ezer éve? :)
Nem hinném, hogy meg tudnálak valaha is győzni, de ez csak egy rémes vakhit.
Egy nevetséges önhittség, miszerint a magyar gazdák, bár a nevüket nem biztos,
hogy le tudják írni, és a 8 általánost se biztos, hogy elvégezték (nem
sikerült), de ebben világcsúcsok, tudnak olyat, amit sehol senki más nem tud a
világon, és hát persze a frenetikusan különleges talaj, ami miatt itt a fű is
zöldebb, főleg az utak mellett ugye, jól látni, ahogy átléped az osztrák határt,
hogy itt egyből minden sokkal szebb.
hjozsi
More information about the Elektro-etc
mailing list