[elektro-etc] keleti es nyugati Milka

vajk fekete halaloszto at yahoo.co.uk
Tue Feb 28 11:07:50 CET 2012


a sor az mas teszta. minden osszetevoje odaszallithato, kiveve a vizet. igy a viz alapvetoen hatarozza meg egy sor izet. a licenc soroknel gyakran hasznalnak desztvizet visszasozva, de hat az sem az igazi.

viszont nem eleg, hogy masok az alapanyagok, siman egy csomo termeknel hozzaigazitjak a receptet az elkepzelt helyi izleshez. ugyanaz a cimke, ugyanaz a marka, ugyanaz a termek, de direkt mas izu, hogy jobban tetsszen. pl ahogy mesz delebbre, egyre edesebb a kola.

vajk


________________________________
 From: Karoly Kovacs <koka55 at kabsi.at>
To: elektro-etc at tesla.hu 
Sent: Tuesday, 28 February 2012, 10:42
Subject: Re: [elektro-etc] keleti es nyugati Milka
 
Azt hiszem, ez is ugy mukodik, mint a kola vagy a sor.
A gyar "kiad" egy recepturat, amely szerint az egyes orszagokban a 
gyarak dolgoznak, de az alapanyagok minosegi/izbeli elteresei miatt 
lehetnek kulonbsegek.
Nekem pl. tul edes az osztrak Guiness. Az az igazi, amelyik a Liffey 
vizebol keszul. :)))

Karoly


> Szervusz Lista!
>
> Voltam Ausztriában, vettem mezei Milka csokit, hogy ellenőrizzük a
> minőségi különbséget. Tegnap beszereztem az azonos típusú keleti
> társát. Feleségemmel oda-vissza vakpróbát csináltunk. Én szinte semmi
> különbséget nem éreztem, inkább tippre mondtam az egyiket finomabbnak.
> A magyar volt az. Engem mondjuk zavart, hogy nagyon édes, étcsokival
> lehet, hogy könnyebb lenne. Feleségem először a nyugatit mondta
> jobbnak, aztán a keletit, harmadszorra kijelentette, hogy a nyugati
> selymesebb. Lehet, hogy több érzéke van hozzá, de neki sem volt
> egetverő az eltérés.
>
> szia: Balázs
>
>


More information about the Elektro-etc mailing list