[elektro-etc] rántottcsirke

tucsi tucsilg at gmail.com
Sat Dec 15 08:35:45 CET 2012


Nalunk a bevalt modi hogy panirozas elott az also combba hosszaban 
belevagsz csontig egy kessel, igaz hogy kicsit valtozik a formaja de 
boven karpotol hogy teljesen at van sulve. Amugy nekem mindegy mert 
ugyis mindig a hata jut :)
14. 12. 2012 23:36 keltezéssel, charles hoss írta:
> remlik valami arrol hogy kuktaban is lehet sutni . ugy hihetetlen finom ,
> omlos lesz .
> kfc csirket tesztelted mar ?
>
> bye
> dexter
>
>
>
> 2012. december 14. 22:35 Info írta, <info at kiralyelektronika.hu>:
>
>>> Először is CSIRKE combot kell venni :-)
>>> A jó hús ugyanis soha nem véres belül.
>>> Az állaga egyenletes és a csontja kemény, fényes.
>>> A belül véres csirke comb az valami tápos, vizes, gagyi  hús.
>>> Főleg ha, a csontja is matt felületű ...
>> Bszódjmeg, a sarki bótbe nem kérhetek extrát :)
>> És még csak választ sem adtál.
>> Imádom az írásaid :)
>>
>>



More information about the Elektro-etc mailing list