[elektro-etc] rántottcsirke

Kovács József kj at faldeko.hu
Fri Dec 14 22:48:29 CET 2012


De, teljesen pontos választ adtam!
(ezért kár felkapni vizet)

Szarból nincs jó vár....
Vegyél a piacon, normálisat.

A vérnek SEMMI helye nincs a húsban.
Sőt a csontban sem...
A véres húst se ízben se állagban nem jó enni sem.
Az ilyennek a bőre és húsa se az igazi.

Az állaga-beltartalma miatt normálisan süthetetlen!!!

A vicc, hogy a jó csirkecomb se drágább
a piacon a termelőnél... vagy a jó hentesnél-csirkésnél.

A csirke comb a fagyóban cirka 6-8 hétig tárolható.
Utána már kezd változni az íze-állaga, rossz irányba.
Vagyis nem kell túl sűrün szaladgálni érte.

KJ

2012.12.14. 22:35 keltezéssel, Info írta:
>> Először is CSIRKE combot kell venni :-)
>> A jó hús ugyanis soha nem véres belül.
>> Az állaga egyenletes és a csontja kemény, fényes.
>> A belül véres csirke comb az valami tápos, vizes, gagyi  hús.
>> Főleg ha, a csontja is matt felületű ...
>
> Bszódjmeg, a sarki bótbe nem kérhetek extrát :)
> És még csak választ sem adtál.
> Imádom az írásaid :)
>
>
>
> -----
> A(z)  üzenetben nem található vírus.
> Ellenőrizte: AVG - www.avg.com
> Verzió: 2012.0.2221 / Vírus adatbázis: 2634/5459 - Kiadás dátuma: 2012.12.14.
>
>



More information about the Elektro-etc mailing list