[elektro-etc] OT: 32es(?) pizza
Fekete Róbert
frobi at harden.hu
Mon Aug 27 18:11:42 CEST 2012
na igen, ki szokott kenyeret sütni?
az tudja hogy kb 2 x 5 perc gyúrás és olyan kenyered van amiről tudod mi
van benne
pl mostanság rozslisztből csinálom kb felesbe fehérrel, sőt füstölt
sajtot reszelek bele a tésztába
múltkor meg a kisült kolbászzsírból nyomtam bele egy evőkanállal a tésztába
és nem kenyér forma hanem kinyújtom négyzetrácsban szétvágom és kész is
a kis szögletes zsömlék sokasága :)
csak kár hogy finomsága miatt egyre rövidülnek a gyártási periódusok :D
2012-08-27 17:59 keltezéssel, gyapo írta:
>> Hat igen...csak amikor dolog van akkor nem erek ra fozocskezni, pl meloban
>> es nincs semmi otletem mit egyek...
>
> Hány főzős műsorban láttam már a tészta házi készítését győzködni. Az angol
> sztárséfek állandóan nyomják. Jamie-t láttam táblán is összeállítani, de egyszer
> aprítógéppel csinálta, bele az anyagok, és kb. 20 másodperc volt. Kiborította,
> kicsit átgyúrta és kész, lehet nyújtani.
> Sokan azt hiszik, hogy azt ők nem tudják, vagy hogy mennyi idő, pedig nem
> vészes, és sokkal finomabb, mint a szárított tészták.
>
> Üdv.: gyapo
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list