[elektro-etc] OT: 32es(?) pizza

Jozsef Valkai vjozsef at valkai.net
Sat Aug 25 18:43:14 CEST 2012


Hulyenek nezel total? :)

Persze h lemertemn le is fotoztam!

De nem a doboz meretet mertem, hanem csak a dobozt! :)
-- 
--
Valkai Jozsef
+36 70 36 28 147
vjozsef at valkai.net
lat: +47.30.43.94
lon: +19.9.9.39




2012. augusztus 25. 18:42 Cser Tamas írta, <maguspr53 at gmail.com>:

> legalább a doboz méretét lemérted?
>
> mert pl. homárék lemérték és fényképezték is
>
> http://homar.blog.hu/2009/06/18/32_centis_pizza_ez_csak_sutes_kozben_osszement
>
> Mert a faszi amilyen rafinált volt lemérte a dobozt is.
> Azt meg nem mondhatta a pizzás, hogy összeugrott a sütéskor.
>
> A KELT TÉSZTA ÖSSZEMEGY SÜTÉSKOR???
> ---------
> http://www.donpedropizza.hu/index.php?oldal=14&q=online&ufksz=223
> Mielőtt a kemencébe kerül 32 cm, de sütés után kb. 30 cm...Üdv: Pedro
> ----------
>
> gyapo <gyapo at freemail.hu> írta, 2012.08.25.:
> >> Most mondjam azt hogy qrvara nem erdekel a gyartasi folyamat es egyeb
> >> sz*rsagok?
> >
> > OK, de az ára biztosan fog érdekelni. És ha a sütés, ami
> nélkülözhetetlen az
> >
> > adott terméknél, nem egyenletes méretcsökkenést okoz, pl. a vastagság, a
> > kemence
> > hőfoka, a liszt minősége stb. miatt, akkor vagy tartományt adnak meg a
> > késztermék méretére, vagy válogatnak, és csak a pontosan 32 cm-eseket
> > értékesítik de olyan áron, hogy bejöjjön a nem 32 cm-esek miatti
> veszteség.
> >
> >> vagy ne 32cmes pizzat hirdessen
> >
> > Talán ez lenne a legszerencsésebb, mondjuk 30-32 cm-t megadni.
> >
> > Üdv.: gyapo
> >
> >
>
>


More information about the Elektro-etc mailing list