[elektro-etc] Kolbasz lett belole
Kovács József
kj at faldeko.hu
Thu Oct 27 23:37:02 CEST 2011
2011.10.27. 20:07 keltezéssel, cst írta:
> pulykamellet gyorspácolás -> sós-fűszeres vízzel
> a húsrostok közé " injekcióstűs " módon 10 perc alatt
> megnyomatják, ( pácsó -- azaz nátrium-nitrites sóval + füstaromával is )
> meg egyéb macerálás és vákumosan csomagolják
>
> zsírszegény hús, zsír szempontjából egészséges lenne,
...arra, gondolsz, hogy egyúttal a napi antibiotikum adagot is meglesz ?
Mert, a pulyka azon nő fel...
Nélküle állandóan meg akar dögleni valamitől a nagyüzemi tartás
körülményei között.
Mondjuk, a csirke se semmi.
Sok esetben az is ...gyógyszer is egyúttal.
KJ
> de az egyéb ( nitrites pácsó, stb ) vegyszerek miatt ugyanúgy
> egészségtelen
>
> -----Original Message-----
> From: Gabor Ambruzs<ambruzsg at szocimotoros.hu>
>
>
> mondja már el valaki hogy mi az a pulykamell-SONKA??????
>
>
>
>
>
>
> Ellenőrizte: AVG - www.avg.com
> Verzió: 9.0.920 / Vírus adatbázis: 271.1.1/3978 - Kiadás dátuma: 10/27/11 08:35:00
>
More information about the Elektro-etc
mailing list