[elektro-etc] Zöldség
zulu
zulu at gportal.hu
Fri Jun 3 19:22:55 CEST 2011
2011-06-03 18:58 keltezéssel, jhidvegi írta:
> Nem csak dinnye létezik!
Ez bármire igaz. Lehet az káposzta, vagy saláta, mind1. A terméket soxor a feldogozó qrja el. A paprikát nem a 6árban keverik
téglaporral, a mézet nem a méhész hamisítja. Nem külföldigyűlölet szól belőlem, csak belemagyarázod. Azt nem bírod felfogni, hogy
az élelmiszer termelés ellenőrzése a termelők között egész ejrópában itt a legszigorúbb annak ellenére, hogy itt is előfordulnak
kivételek (azokat be is tapossák a földbe). A másik dolog pedig az, hogy a termelőket nem szabad keverni a feldolgozókkal. Ugyanis
a mocsok legtöbbször a gyárak kotyvasztóiban kerül az élelmiszerbe, lásd a sok EEE adalékot. Pl. emlékeim szerint a friss
kenyérnek ropogós héja volt, most meg bőrként 1ben le tudod húzni és eláll jó esetben aznap estig (nagyanyám kenyerét 4-5 napig
ettük és finom volt végig). Nem volt benne savanyúságot szabályzó anyag, (sőt lisztjavító anyag, az meg mi??) A barna kenyér a
roztsól volt barna, nem pedig a színezéktől. A húsban nem volt füstaroma (1ébként rákkeltő), hanem füstölőn tartósították, stb...
-zulu
More information about the Elektro-etc
mailing list