[elektro-etc] Hőálló bio ragasztó
Xorn
toth.endre at gmail.com
Tue Feb 15 12:47:56 CET 2011
2011/2/15 (G)feri <elektroslista at freemail.hu>:
>
> Régi (naponta használt) 1 lapátos kenyérsütő gépeinknél az edény ment
> idővel tönkre anyagfáradás miatt (alja berepedezett). Mióta 2 lapátost veszünk, ez a
> probléma megszünt, a mostani -immár második azonos típusu- gépnél
> a lapátok belseje kopik ki a tengelytől, ami miatt aztán vagy nem
> forgat, ill. túl mélyen lecsúszik és lekoptatja az edény aljáról a
> teflont. Ezt kiküszöbölendő az előzőnél már hagytam a lapátot rászorulni a tengelyre,nem huzogattam le a sütés
> után, ha magától nem jött le. Sőt, mikor az egyik lejött, jól
> becsirizeztem a furatát a kenyérmaszattal, az bele égett és attól
> aztán a tengelyen is maradt. Ezáltal
> az a veszély sem fenyeget, hogy az esetleg rosszul sikerűlt, kidobott
> kenyérben benne marad a lapát és vadászhatjuk vissza a kukából.
> Ezt a legutóbbi -típus azonos- gépünket pár hete vettük, de hiába csirizezem,
> csak le-lejön a tengelyről sütés után a lapát, sőt néha a bekeverés
> elején is. Milyen anyaggal lehetne rá ragasztani a tengelyre, ami aztán
> meg is tartja és az egészségnek sem árt hosszú távon? Barkácsolni
> (fémesen) egyelőre nem szeretném.
Ketkomponensu epoxi? Mintha abbol lenne hoallo fajta, ami a sutest is
kibirja. Abbol szerintem az elso sutes alatt kijon, ami ki akar, utana
teljesen passziv lesz.
Best regards,
Andy
More information about the Elektro-etc
mailing list