[elektro-etc] Hőálló bio ragasztó

Xorn toth.endre at gmail.com
Tue Feb 15 12:47:56 CET 2011


2011/2/15 (G)feri <elektroslista at freemail.hu>:
>
> Régi  (naponta használt) 1 lapátos kenyérsütő gépeinknél az edény ment
> idővel  tönkre  anyagfáradás  miatt (alja berepedezett).  Mióta  2  lapátost veszünk, ez a
> probléma megszünt, a mostani -immár második azonos típusu- gépnél
> a   lapátok   belseje   kopik   ki   a  tengelytől, ami miatt aztán vagy nem
> forgat,  ill.  túl  mélyen  lecsúszik  és lekoptatja az edény aljáról a
> teflont.  Ezt  kiküszöbölendő az előzőnél  már hagytam a lapátot rászorulni a tengelyre,nem huzogattam le a sütés
> után,  ha  magától  nem  jött  le.  Sőt,  mikor  az  egyik lejött, jól
> becsirizeztem  a  furatát  a   kenyérmaszattal, az bele égett és attól
> aztán a tengelyen is maradt. Ezáltal
> az  a veszély sem fenyeget, hogy az esetleg rosszul sikerűlt, kidobott
> kenyérben  benne marad a lapát és vadászhatjuk vissza a kukából.
>  Ezt a legutóbbi  -típus azonos- gépünket pár hete vettük, de hiába csirizezem,
> csak  le-lejön  a  tengelyről  sütés  után  a lapát, sőt néha a bekeverés
> elején  is. Milyen anyaggal lehetne rá ragasztani a tengelyre, ami aztán
> meg  is  tartja  és  az  egészségnek sem árt hosszú távon? Barkácsolni
> (fémesen) egyelőre nem szeretném.

Ketkomponensu epoxi? Mintha abbol lenne hoallo fajta, ami a sutest is
kibirja. Abbol szerintem az elso sutes alatt kijon, ami ki akar, utana
teljesen passziv lesz.

Best regards,
Andy



More information about the Elektro-etc mailing list