[elektro-etc] kenyérsütés reload
Abraham Gabor
abraham at plus7.hu
Mon Aug 8 18:08:05 CEST 2011
> Ha már konyha, milyen séfkést ajánlotok? 22-25 cm pengehosszal, es nem a
> 20000+ Ft-os japán csodák közül.
>
> Üdv.: gyapo
>
>
>
> http://homeware.fiskars.com/web/fiskarsweb.nsf/hu/kesek
> én ezeket szeretem
> éltartó, könnyen élezhető fenővassal
> merev, de még is valahogy kellően rugalmas is
>
> szóval ezt nagyon tudom ajánlani, nem 20 e az már tuti 1-2-3e /db
> de megéri!
Ha ezek közül, akkor vagy a Pro vagy a Takumi. (Igaz, azok már 9000 körül
vannak.)
Nekem legalább is azt tanították a szakácsok, hogy nem szabad olyat venni,
aminél a
műanyag nyél oldalról megy rá a pengére.
CBA pontgyüjtő akcióban lehet kapni Thomas késeket, ha valaki éppen ott
vásárol.
Jól vág, a feleségem szereti, de nekem könnyű. Tartósságáról nem tudok
nyilatkozni.
Amik régebb óta megvannak, azok Zwilling kések. Elnyűhetetlen örök darab
2004-óta használom
a szakácskést belőle. Bár nem japán, de 20000 Ft körül van ha nem sikerül
valami akciót kifognod.
(Az elsőt a Keravill felszámolásakor vettem féláron, a többit Kaiser's
pontgyüjtő akcióban 2008-ban.)
Van egy kis Kyocera kerámia késünk is, zöldségvágásra nagyon jó, baromi
éles,
de mindenki félti, hogy eltöri, úgyhogy séfkést biztos nem vennék ilyet.
Gábor
More information about the Elektro-etc
mailing list