[elektro-etc] Szénhidrát nemzedék /hal

Kovács József kj at faldeko.hu
Mon Sep 27 19:46:13 CEST 2010



halsütéshez az oliva olaj a standard...
(300 fokig tartósan bírja..tudtommal)

KJ

> A paranoiás minden nap újabb megerősítést kap itt a levlistán, hogy 
> csak otthon kajáljon :)
>
>
> Gábor
>
> Kaczmarek Edvard írta:
>>
>>> Azt tudja valaki, hogy a vízparti bódékban mivel szokták a hekket 
>>> panírozni? Mi paprikás liszttel csináljuk, de az nem azt a tipikus 
>>> sötétbarna bevonatot adja. Feltételezem, hogy nem a klasszikus 
>>> liszt-tojás-zsemlemorzsa.
>>
>> Talán mert a bódéban márciusban beteszik a serpenyőbe az olajat és 
>> októberig azt használják?
>>
>> Ed
>>
>>
>> _____________ NOD32 5482 (20100927) Információ _____________
>>
>> Az üzenetet a NOD32 antivirus system megvizsgálta.
>> http://www.nod32.hu
>>
>>
>>
>
>
>
> Ellenőrizte: AVG - www.avg.com
> Verzió: 9.0.856 / Vírus adatbázis: 271.1.1/3161 - Kiadás dátuma: 09/26/10 20:40:00
>



More information about the Elektro-etc mailing list