[elektro-etc] Szénhidrát nemzedék /hal

Acs Gabor agabor at electrodesign.hu
Mon Sep 27 11:58:02 CEST 2010


Aha! Legyen benne a rák-faktor, az adja meg az ízét!


Gábor

Hofferek Attila írta:
> 2010.09.27. 11:44 keltezéssel, Acs Gabor írta:
>> Azt tudja valaki, hogy a vízparti bódékban mivel szokták a hekket
>> panírozni? Mi paprikás liszttel csináljuk, de az nem azt a tipikus
>> sötétbarna bevonatot adja. Feltételezem, hogy nem a klasszikus
>> liszt-tojás-zsemlemorzsa.
>
> Meg azok rohadt forro olajban sutik, mire a belseje is elkeszul, 
> addigra a kulseje negrid lesz. En a langoshoz kirakott fokhagymas 
> level is le szoktam kezelni. Nagyon fonom lesz ugy.
>
>
> _____________ NOD32 5482 (20100927) Információ _____________
>
> Az üzenetet a NOD32 antivirus system megvizsgálta.
> http://www.nod32.hu
>
>
>



More information about the Elektro-etc mailing list