[elektro-etc] kenyér és egyéb receptek
Xorn
toth.endre at gmail.com
Thu Sep 2 14:46:19 CEST 2010
2010/9/2 Dukai Zoltan <dzoltan.listak at gmail.com>:
> A kenyeresek meg tudnak mondani, hogy mi a hiba olyankor, ha a kulseje mar
> OK, sot ki is szarad kicsit jobban mint kellene, de a belseje sulhetne meg
> tovabb.
> elektromos suto, alljaban talkaban viz hogy ne szaradjon nagyon ki, 170
> fokra allitva a suto. Meleg sutobe rakom be az inkabb franciakenyerre
> hasonlito formaju bodagot :)
Mit jelent, hogy belul sulhetne meg? Mennyi ido alatt pirul meg
ropogosra kivulrol? Ha olyan 30-40 perc, akkor nem tudom, minek
kellene meg belul jobban megsulnie. Ha negyedora alatt megvan, akkor
vedd lejjebb a sutodet, mert alighanem tobbet fut, mint amire allitod.
Egyebkent azt szoktak mondani, hogy 250 fokos sutobe tedd. Azutan hogy
betetted, azzal a mozdulattal csavard le 180-ra, hagyd "rahulni" a
sutot.
Ja, es a vizet eleve lobogora forralva tedd be a felforrositott suto
aljaba, hogy egybol forrjon tovabb a sutoben, azonnal parasitson.
Best regards,
Andy
More information about the Elektro-etc
mailing list