[elektro-etc] kenyér és egyéb receptek
Fekete Róbert
frobi at harden.hu
Wed Sep 1 22:42:01 CEST 2010
természetesen azóta bolti kenyér erre nem volt
max kifli, de igyekszem hogy az se kerüljön be ezért mindig van friss kenyér
azóta foszlós kalács , mákostekrenc , minden egyéb is megfordult a kezem
alatt :)
egyébként mindig azt hallom hogy mennyi idő megcsinálni... elmondani a
receptet meg elmagyarázni mit hogy majdnem tovább tart mint meggyúrni a
tésztát :)
egyedül a vizet szoktam mérni, a többi az már saccra megy és csak akkor
ehetetlen amikor kifelejtem a sót :D
2010-09-01 20:14 keltezéssel, gyapo írta:
>
>> joformán guruvá nõttem szemükben, amikor megtudják hogy kenyeret sütök
>> és kézzel dagasztom na meg hogy sütõben sütöm, és nem kenyérsütõ
>> masinával...
>
> Akkor folyamatosan csinalod, rendszeresen sutsz? Mert az mar valami.
> Kiprobalni nem nagy szam, de allandora mar kell a kitartas is. A virag
> az lofutty, de aki a sutest/fozest szereti, rossz ember nem lehet. :)
>
> Udv.: gyapo
>
> gyapokuk at cfwpont.hu
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list