[elektro-etc] Pártalapítás /kaja
Acs Gabor
agabor at electrodesign.hu
Sat Oct 16 13:31:36 CEST 2010
Annyit kell hozzá érteni, hogy megcsinálod egyszer, és onnantól tudod.
Pl. májat megsütöd akárhogy, összedarálod libazsírral, besózod
fűszerezed, és ezerszer különb lesz bármelyik boltinál.
A liba/kacsatöpörtyű is tök egyszerű, tele van a google a
technológiával. Vajat én lassan már nem is eszem, csak ezek a zsírok,
sk. zöldségkrémek játszanak.
Húst is, szinte bármilyet beáztatsz egy napra sós vízbe (csülök, tarja,
kacsacomb legjobb), utána annyi zsírban, ami ellepi, berakod a sütőbe 90
fokon 5-6 órára. Ennyi. Legfinomabb, szaftos, ízletes, jó felvágott
helyett is, ebédnek is.
Gábor
May Károly írta:
>> Legjobb megvenni a sima nyers húst, májat, és otthon megcsinálni
>> belőle a saját pástétomot, fasírtot, töpörtyűt, zsírt.
> Ezzel csak az a gond, hogy érteni kell hozzá, nem is picit. :(
> Én inkább elfogadom a vidéki barátaim felajánlását. :))
> Egyik-másik müvészi szintre fejlesztette ez irányú tevékenységét.
> MK.
>
> _____________ NOD32 5535 (20101015) Információ _____________
>
> Az üzenetet a NOD32 antivirus system megvizsgálta.
> http://www.nod32.hu
>
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list