[elektro-etc] Pártalapítás /kaja

Acs Gabor agabor at electrodesign.hu
Sat Oct 16 13:31:36 CEST 2010


Annyit kell hozzá érteni, hogy megcsinálod egyszer, és onnantól tudod.
Pl. májat megsütöd akárhogy, összedarálod libazsírral, besózod 
fűszerezed, és ezerszer különb lesz bármelyik boltinál.

A liba/kacsatöpörtyű is tök egyszerű, tele van a google a 
technológiával. Vajat én lassan már nem is eszem, csak ezek a zsírok, 
sk. zöldségkrémek játszanak.

Húst is, szinte bármilyet beáztatsz egy napra sós vízbe (csülök, tarja, 
kacsacomb legjobb), utána annyi zsírban, ami ellepi, berakod a sütőbe 90 
fokon 5-6 órára. Ennyi. Legfinomabb, szaftos, ízletes, jó felvágott 
helyett is, ebédnek is.


Gábor

May Károly írta:
>> Legjobb megvenni a sima nyers húst, májat, és otthon megcsinálni 
>> belőle a saját pástétomot, fasírtot, töpörtyűt, zsírt.
> Ezzel csak az a gond, hogy érteni kell hozzá, nem is picit. :(
> Én inkább elfogadom a vidéki barátaim felajánlását.  :))
> Egyik-másik müvészi szintre fejlesztette ez irányú tevékenységét.
> MK.
>
> _____________ NOD32 5535 (20101015) Információ _____________
>
> Az üzenetet a NOD32 antivirus system megvizsgálta.
> http://www.nod32.hu
>
>
>



More information about the Elektro-etc mailing list