[elektro-etc] digitális fotokidolgozás
vajk fekete
halaloszto at yahoo.co.uk
Wed Jul 28 11:29:44 CEST 2010
ehhez kepest egy modern sorgyar, ahol licenc sort foznek, azzal kezdodik, hogy a
vizet desztvizze ioncserelik meg RO-zzak, es utanna az eloirt aranyban
belelapatoljak a szukseges asvanyi anyagokat. ennyit arrol, hogy csak viz meg
komlo meg mittomenmi. mar a viz sem az a viz mint hiszed...
vajk
________________________________
From: Xorn <toth.endre at gmail.com>
To: elektro-etc at tesla.hu
Sent: Wed, 28 July, 2010 10:54:01
Subject: Re: [elektro-etc] digitális fotokidolgozás
2010/7/28 Szima Gábor <sygma at tesla.hu>:
>
> On Wed, 28 Jul 2010, Hofferek Attila wrote:
>
>> A stellat meg a borsodi kihanyost megis valami miatt nem lehet egy napon
>> emliteni, mert a stella szerintem finom sor, a borsoditol meg
>> kaporszindromam van :-)
>
> Nem tudom, en egyiket se csipem. ;)
>
> Azert emlitettem egy lapon, mert ugyanott (B*rs*di Sorgyarak ZRT),
> ugyanazzal a vizzel (a sor "lelke" :), ugyanabbol a kukoricabol (sorben mi a
> francot keres ez, draga az arpa?) kotyvaszatjak ugyanazok az emberek.
>
> Egyszer lattam Brusszel mellett a Stella "anyagyarat" este kivilagitva,
> valami frenetikus volt. Kivancsi lennek, odabenn is kukoribol pancsoljak a
> sort?
> Van valakinek keznel eredeti belga Stella uveg rajta az osszetevokkel?
"In May 2008, an advertising campaign was run in the United Kingdom
reporting that Stella Artois is only made from four ingredients: hops,
malted barley, maize and water. Technically, the process also uses
agents such as yeast for fermentation. Since 2009, Stella Artois has
been brewed to be suitable for vegetarians after over 200 years of
treating with isinglass (made from fish) to clear the yeast from the
brewed beer."
Best regards,
Andy
More information about the Elektro-etc
mailing list