[elektro-etc] [elektro] Ha mar hutogep...
Xorn
toth.endre at gmail.com
Wed Jul 28 07:09:17 CEST 2010
Azert kell tejbe forditani elotte, hogy puhuljon, de megse vegyen fel
masfel tojast szeletenkent. Meg finomabb is lesz tole. Meg ezt a tejet
is meg lehet kicsit sozni, nem csak a tojast.
Best regards,
Andy
2010/7/28 Acs Gabor <agabor at electrodesign.hu>:
> Ha percekig áztatod, oda az összes tojás 1-2 kenyérre. Nálunk legalábbis
> elég hamar megy a serpenyőbe.
>
>
> Gábor
>
>
> Benedek István írta:
>>
>> Ökrös Miklós wrote:
>>>
>>> A bundás zsemle hogy készül? Én csak kenyeret szoktam, az tojás -
>>> liszt fürdő után olajban sütve.
>>> A zsemle is ugyanez?
>>>
>> Igen, de könyörgöm, ne olajban!!!!!!!!
>> Zsírban sütve sokkal finomabb! Már nem olyan egyértelmű, hogy a zsír
>> ártalmas, az olaj meg hú, de egészséges!
>> Ja és nem feltétlenül szükséges a liszt, elég a felvert, megsózott
>> tojásban áztatni ,1-2 percig.
>>
>> Üdv: I.
>>
>> _____________ NOD32 5318 (20100727) Információ _____________
>>
>> Az üzenetet a NOD32 antivirus system megvizsgálta.
>> http://www.nod32.hu
>>
>>
>>
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list