[elektro-etc] kolbasz

Charles Hoss charles.hoss at gmail.com
Wed Jan 6 15:35:43 CET 2010


Várszegi Péter írta:
> Ismerve a húsipart egy kicsit, nem a vevőkkel van a baj.
> Prémium kolbászra nincs igazi igény.
> Általában évente jelentkezik egy gyártó aki nekiáll kolbászt 
> készíteni, ezek az év végére az ehetőből beállnak a szemét termelésbe, 
> mert azt veszik az emberek.
> A legtöbb nagyáruházban kapható kolbász nagyrészt olyan nyesedékből 
> van ami másra nem jó, az alja meg minden mást is beletesz.
> Pl. Ász kolbász, szerintem emberi fogyasztásra nem alkamas.
> halálom, amikor a nagy csimbókok, inak, szemetek beleragadnak a 
> fogamba, az ász kolbásztól pl. szerintem hányingert kapnék ha meg kéne 
> ennem.
> Otthon az ember nem egészen úgy csontoz mint egy cégnél, nem kerül a 
> nyesedékbe bele minden szemét.
> Ha meg igaz jó kolbászt akar csinálni, akkor abba tesz rendes húst is, 
> mert azért az a jó.
>
> Amire igazán szükség lenne az egy rendes élelmiszerkönyv ahol rendesen 
> tisztátva van, hogy mi miből lehet.
> Akkor a virsli finom lenne, a kolbász meg kolbász.
> Most a hústartalomba belefér a szeparátum is, ami elméletben valóban 
> hús, de kizárt, hogy otthon bárki is megenné.

imadtam a polimerizalt versavot huskent eladva ...

bye
dexter



More information about the Elektro-etc mailing list