[elektro-etc] Kenyersutes
J. D.
aradsega at gmail.com
Wed Jan 6 01:09:36 CET 2010
Én is abszolút bajai hívõ vagyok. Receptek vannak a neten, az egyszerûség és
a tészta a különleges.benne. De, szerintem a házitésztánál is fontosabb a
hal minõsége, ami a víz tisztaságától és a táplálékától függ. A
kereskedelemben kapható halból készült halászlé közelébe sem jöhet annak,
amit a Balaton tiszta vizébõl s.k. kifogott halból lehet fõzni.
.
-----Eredeti üzenet-----
Feladó: "Topybear" <topybear at gmail.com>
Címzett: <elektro-etc at tesla.hu>
Elküldve: 2010. január 5. 12:51
Tárgy: Re: [elektro-etc] Kenyersutes
> ... Tesztat gyurok a halaszlehez (bajai gyerek vagyok) mert a szaraz
> tesztat kifozve valahogy nem olyan. ...
>
> Udv.: gyapo
>
Akkor egy igazán hozzáértõtõl kérdezem: te hogyan csinálod a halászlét?
Nálunk a tiszai az 'ipari standard' ;) de õsszel a Baracsi Csárdában végre
ettem bajait - régóta gyúrok rá, 43 évesen sikerült :) -, azóta piszkálja a
csõröm, hogy kipróbálnám, mert nagyon jó volt és egyszerûbbnek is tûnik. Ha
csak úgy 'összedobnék' egy halászlét, akkor gyorsabb, mint az alaplé
passzírozásos tiszai.
Topy
__________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus signature database 4746 (20100105) __________
The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.
http://www.eset.com
More information about the Elektro-etc
mailing list